Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φαγητό σε δύο υπέροχα εστιατόρια, με την ωραιότερη θέα στη θάλασσα!

Εσύ απλώς επίλεξε ασιατική ή μεσογειακή κουζίνα

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2020

Τι θα έλεγες φέτος να κάνεις διακοπές σε ένα ξενοδοχείο με μοναδικές εγκαταστάσεις, υπέροχη θέα και απίθανες γεύσεις; Εξάλλου, το Atlantica Mare Village Ayia Napa είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο, σε μία εκπληκτική τοποθεσία με θέα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο.

Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη πόλη της Αγίας Νάπας και το όμορφο πάρκο του Κάβο Γκρέκο, το πεντάστερο Atlantica Mare Village Ayia Napa είναι η ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και για όσους αναζητούν ένα γαλήνιο περιβάλλον.

Αν πάλι, επιθυμείς, μπορείς απλά να κατευθυνθείς εδώ μόνο για φαγητό, μίας και το εν λόγω εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας μας δίνει πολλούς γαστριμαργικούς λόγους προκειμένου να το επισκεφθούμε και να γευματίσουμε με την πιο πολυπόθητη θέα.

Makisu Asian Restaurant
Στο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village Ayia Napa, σε περιμένει τo ασιατικό εστιατόριο Makisu με χαρακτήρα που θα σε ταξιδέψει μέχρι την Ασία.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο πιστό στην ασιατική φιλοσοφία με ιδιαίτερο χαρακτήρα, προσφέροντας αυθεντικό και καλοφτιαγμένο sushi.

Εδώ λοιπόν θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ποικίλες γευστικές επιλογές αλλά και κλασικό sushi μενού, με κάποια japan fusion πιάτα, κλασικά nigiri, sashimi και απολαυστικά ρολά.

Ο χώρος είναι λιτά διακοσμημένος με μοντέρνες πινελιές και με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσόγειου στην πιο όμορφη βεράντα της πόλης.

Το εστιατόριο είναι ανοικτό Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 18.30 μέχρι τις 23.00. 

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 23 721 401 ή στο 99 074 893.

Mandoline Med Bistro
Το εστιατόριο Mandoline Med Bistro, το οποίο επίσης θα βρεις στο ξενοδοχείο Atlantica Mare Village Ayia Napa στο Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα και είναι ένας προσεγμένος χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, φιλόξενο περιβάλλον και νόστιμα μεσογειακά πιάτα.

Στο μενού του θα βρεις νόστιμα fusion ορεκτικά και πιάτα με γεύσεις από την Κύπρο, όπως και δροσερές σαλάτες, και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ζήσεις μία γευστική εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Επίλεξε αγαπημένες γαστρονομικές δημιουργίες και απόλαυσέ τες σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα της θάλασσας δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να ξεφύγεις από τη βουή της πόλης. 

Ένας προορισμός ιδανικός για ένα ρομαντικό δείπνο ή δείπνο με την παρέα, με ανεξάντλητες πήγες απόλαυσης. 

Τα νόστιμα πιάτα μεσογειακής κουζίνας και το υπέροχο κρασί θα σε κάνουν να επιστρέψεις ξανά και ξανά για να τα γευτείς!

Το εστιατόριο είναι ανοικτό Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, από τις 18:30 μέχρι τις 23:00.

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 23 721 401 ή στο 99 074 893.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close