Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 14 συναυλίες του Σεπτέμβρη που περιμένουμε με ανυπομονησία

Οι πρώτες συναυλίες του Σεπτεμβρίου στην Κύπρο:Μια συνοπτική παρουσίαση

Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2020

Αν και βρισκόμαστε ακόμα σε mood διακοπών εντούτοις ψάξαμε και λιγάκι τι παίζει το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο όπου -αν όλα πάνε καλά- μας περιμένουν πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Εμείς, επιλέξαμε 10 συναυλίες που δεν θέλουμε να χάσουμε και σου τις προτείνουμε για να κάνεις από τώρα τον προγραμματισμό σου! 

Εξάλλου, η ομάδα του Check in Cyprus υπόσχεται να σας κρατά ενήμερους για όλες τις μεγάλες συναυλίες! Εσείς απλά... τηρείτε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας! 

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο! Η αγαπημένη Ελευθερία θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Panik Oxygen. Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας, αλλά και οι εδώ και χρόνια συνεργάτες, εξαιρετικοί σολίστες: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα). Μείναμε για πολύ καιρό χωρίς live μουσική, καιρός να ξαναβρεθούμε να τραγουδήσουμε παρέα.
>> Δευτέρα 31 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Πληροφορίες: 99059257. Προπώληση εισιτηρίων www.tickethour.com.cy.
>> Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.

Χρήστος Θηβαίος
Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών αξιώσεων, ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, για δύο live, εκ των οποίων το ένα στη Λάρνακα και το άλλο στη Λευκωσία, για καλό μάλιστα σκοπό, αφού όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ. Στις αυναυλίες αυτές ο Χρήστος Θηβαίος θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των Αδερφών Κατσιμίχα και τα νέα τραγούδια του Χάρη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά.Μ αζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος.
>> Τρ 1η Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: €20. Πληρ. 223454444. 
>> Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα, 21.00. Εισιτήρια: €20. Πληρ. 99492114. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μελίνα Ασλανίδου
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική έρχονται για να μας χαρίσουν δύο ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές, εκ των οποίων η πρώτη στη Λευκωσία (τη βραδιά διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης & Τεχνικής Εκπαίδευση Λευκωσίας) και η δεύτερη στη Λάρνακα. 
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πώς να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. 
Η Μελίνα Ασλανίδου, μία ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και θεωρούνται «διαμάντια» και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα, γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης το κάθε της live. 
>> Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας. Ώρα Έναρξης 21:00. Είσοδος: €20 (από το Tickethour).
>> Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέταρο, Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: €30 (προπώληση στο https://shop.tickethour.com/).

 

Διονύσης Σαββόπουλος
Φέτος συμπληρώνονται 95 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι. Ο αγαπημένος του φίλος, ο αγαπημένος του μαθητής ο Διονύσης Σαββόπουλος, επέλεξε 27 διαμάντια όπως ο ίδιος τα αποκαλεί, 27 υπέροχα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη για να τα ερμηνεύσει με το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» και τους συνεργάτες του μουσικούς σε τρείς μαγικές συναυλίες . Στο πλευρό του για τις ενορχηστρώσεις ο Γιώτης Κουρτσόγλου και ο Βάσος Αργυρίδης.
>> 5 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.
>> 7 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία
>> 8 Σεπτεμβρίου, Κηποθέατρο Λεμεσού. 
Οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 21:00.  Πληρ. 7777 7040 & www.tickethour.com.cy. 

Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Ηρώ Σαΐα
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων παρουσίας της στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, και μετά από πολλές επιτυχημένες συναυλίες, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Μέσα Γειτονιάς προσκαλεί στην Κύπρο τρεις κορυφαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, συνεργάτες παλιούς και νέους, για μια συναυλία με εορταστικό χαρακτήρα.
Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας και Ηρώ Σαΐα σε μία μοναδική βραδιά στο Κηποθέατρο Λεμεσού, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Βάσου Αργυρίδη. Διευθύνει ο Πάρης Ξάνθου.
>> 11 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30. 

Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της και κάνει τη μουσική της βόλτα, για να τραγουδήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου. Στη Λάρνακα, θα εμφανιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο και στη Λεμεσό, στη 12 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο.
>> 11 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα.
>> 12 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 
Ώρα έναρξης: 21.00. Εισιτήρια: €30 & €35. Εισιτήρια:  www.tickethour.com.cy.

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Εξάλλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!
>> 11 & 12 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
>> 13 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 
Ώρα έναρξης: 21.00.
Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/. 

Νίκος Πορτοκάλογλου, «Μπλε», Στάθης Δρογώσης, Αγάπη Διαγγελάκη και Βύρωνας Τσουράπη
Η απόλυτα επιτυχημένη μουσική παράσταση με τα συνεχόμενα sold out στο “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο” στην Αθήνα παρουσιάζεται για μία και μοναδική συναυλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας !
Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες. Γεμάτο με «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη νέα μουσική παράσταση.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους «Μπλε», τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, δημιούργησαν μία μοναδική παρέα που μας ταξίδεψε σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της μουσικής με τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος. Παρουσιάζουν ένα εξωστρεφές κι εξαιρετικά διασκεδαστικό πρόγραμμα, με πολλή μουσικότητα υψηλής αισθητικής όπου (εκτός των άλλων) παίζονται και διασκευές σπουδαίων Ελλήνων & ξένων συνθετών σε παλιά επιτυχημένα τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει δίνοντας έτσι ενέργεια σε ένα… «ζωντανό» JUKEBOX επί σκηνής. Θα υπάρχει επίσης κι ένα μικρό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, φόρος τιμής στον σπουδαίο συνάδελφο και φίλο τους που χάθηκε τόσο πρόωρα.
 «Χωρούν» άραγε σε ένα playlist το «Knockin’ On Heaven’s Door», το «Dancing Queen», «Το κορίτσι του Μάη», η «Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη», το «Let It Be», το «Πάνω απ’ τα σύννεφα», το «Should I Stay Or Should I Go», το «Πόσο σε θέλω», το «Δεν θέλω», το «Wish You Were Here», το «Μην το πεις πουθενά», η «Σκόνη», «Ο ταχυδρόμος» «Θάλασσά μου σκοτεινή»;  
Η απάντηση είναι ξεκάθαρα  ΝΑΙ ! Αν πραγματικά αγαπάτε τη μουσική, μην χάσετε αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση!
>> Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 77777040.

 

Alcatrash
Ποιοι είναι οι Alcatrash; Τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς). Κοινός παρονομαστής στην μουσική τους πορεία είναι ο τόπος καταγωγής τους, δηλαδή η Πάτρα. «Παίζαμε σε μία μπάντα με τον Κωνσταντίνο τον ντράμερ jazz και funky μουσική και είχαμε σκεφτεί τότε πόσο ωραία θα ήταν να παίζαμε πιο εμπορικά τραγούδια, πιο trash μουσική στα live, σε πάρτι που να περνάει ο κόσμος καλά και να περνάμε και εμείς. Πήραμε τηλέφωνο και τους υπόλοιπους που τους γνωρίζαμε, συμφώνησαν και από εκεί γεννήθηκε η μπάντα. Σε αυτή την λογική. Στα live πάρτι, με non stop μουσική αφού είχαμε την τεχνογνωσία για να περνάμε καλά εμείς και ο κόσμος. Δεν ξέραμε βέβαια τότε ότι θα φτάναμε εδώ» έχει δηλώσει ο Ανδρέας στο PatrasEvents. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική τους συμμετοχή. Για δύο σεζόν, οι Alcatrash βρίσκονταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντας τη δική τους πινελιά στην πρώτη εκδοχή του "The 2Night Show. «Αρχικά βασιστήκαμε μόνο στις διασκευές, σε ότι αφορά τα τραγούδια που παίζαμε. Αργότερα ήρθαν τα δικά μας. Η μουσική που παίζουμε βασίζεται στις διασκευές και γενικότερα βλέποντας τα πράγματα γύρω μας βλέπουμε ότι όλα έχουν γυρίσει στις περασμένες δεκαετίες. Η μόδα για παράδειγμα έχει vintage στυλ, αλλά και πολλά πράγματα κάνουν κύκλους γύρω από το παρελθόν. Αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν βγαίνουν πλέον και τόσο ωραία πράγματα, αλλά και ότι ο κόσμος του αρέσει να επιστρέφει στις κλασικές συνταγές που αγαπάει» προσθέτει ο Ανδρέας στην ίδια συνέντευξη.
>> Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας. Τη συναυλία ανοίγει ο Στέφανος Πελεκανής μαζί με την μπάντα του.
Ώρα έναρξης 21:00/ Ώρα προσέλευσης 19:30.
Εισιτήρια από €20. Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour και ACS COURIER, τηλ. 77 77 70 40.
Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων στο Λίβανο.

Μανώλης Μητσιάς
Ο Μανώλης Μητσιάς σε μία παράσταση γεμάτη επιτυχίες, στο Κούριο. Μία μουσική εκδρομή με χρυσά τραγούδια, με τις τεράστιες επιτυχίες που μας πρωτοτραγούδησε από το 1969. Πιάνο/διεύθυνση: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΟΥΑΣΤΩΡ. Μπουζούκι: Ηρακλής Ζάκκας και 5μελής ορχήστρα. Επιμέλεια/ενορχηστρώσεις: Άδμητος Πιτσιλλίδης. Συμμετέχει η Λίζα Θεοφάνους. Διοργανωτής: Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής.
>> 16 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου. Ώρα Έναρξης: 20:45. Εισιτήρια: €10

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος  είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με την δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του, αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου. Μην χάσετε τις μοναδικές αυτές συναυλίες. Ερωτευτείτε «μέχρι το τέλος του κόσμου», αγαπήστε την «ζωή αλλιώς», και ταξιδέψτε σε όλες αυτές τις «στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια!
>> 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2020, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός. 
Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy & Καταστήματα ACS COURIER σε όλη την Κύπρο 

Σωκράτης Μάλαμας
Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, μετά από πολλά χρόνια σ’ ένα ακουστικό live στη Λευκωσία στο Σκαλί Αγλατζιάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για ακόμα μία φορά θα παρασύρει το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι προκαλώντας δυνατά συναισθήματα και αγγίζοντας τις ψυχές όλων μέσα από τις μουσικές και τα τραγούδια του.
>> Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Πληροφορίες: 99810011.


Μάριος Φραγκούλης
Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του σε μία σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ελλάδα και την Κύπρο. Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι μεταφέρει για άλλη μια φορά με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης. Ο Μάριος θα μας χαρίσει το μαγικές στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο. Μαζί με τους αξιόλογους νέους συνεργάτες του, τη Μυρτώ Βασιλείου και τον Βασίλη Κούρτη θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έρωτα και άστρα. Ο Μάριος Φραγκούλης, ο αγαπημένος διεθνής τενόρος έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στοCarnegie Hall καθώς και σε αμέτρητες άλλες αίθουσες σε όλη την Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει.
* Οι συναυλίες αυτές ήταν προγραμματισμένες για τον Αύγουστο και μεταφέρθηκαν. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. 
>> 25 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 21.00.
>> 26 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00
Για τυχόν διευκρινίσεις στα τηλέφωνα: 77777040 & 25372855. Εισιτήρια-Κρατήσεις  7777 7040 & www.tickethour.com.cy.


Πυξ Λαξ (33o Παγκύπριο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ)
Στο πλαίσιο του 33oυ Παγκύπριου Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, την πρώτη βραδιά (30 Σεπτεμβρίου), για πρώτη φορά στην ιστορία του φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι ΠΥΞ ΛΑΞ με ένα ταξίδι στις αξέχαστες επιτυχίες τους. Opening από το σχήμα Αντίθετα Πρόσημα. Το επόμενο βράδυ (1η Οκτωβρίου), ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ροκάρει μέχρι τελικής πτώσης, με opening από τους Λωποδύτες. Την αυλαία θα ρίξουν το τελευταίο βράδυ (2 Οκτωβρίου) οι Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο Μάνο Ελευθερίου. Μαζί τους στη σκηνή η Ασπασία Στρατηγού, ενώ opening θα κάνουν οι KARMA PAL. Το φεστιβάλ θα γίνει στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου.
>> 30 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Ώρα: 19.00. Εισιτήρια: €20 (και για τις 3 βραδιές) & €15 (για μια βραδιά). Πληρ: 22766459

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close