Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

6 νέα και ωραία beach bar, για να αράξεις τον Αύγουστο

Ώρα για cocktails, sisha, φαγητό και χαλάρωση στα ολοκαίνουργια beach bar της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2020

Μπορεί να άργησαν λίγο -λόγω των φετινών δύσκολων συνθηκών ελέω κορωνοϊού- αλλά τα νέα beach bar έκαναν μόλις την εμφάνισή τους δίπλα στο κύμα, δίνοντας άλλη διάσταση στις μέρες και τα βράδια του καλοκαιριού!

Εμείς μαζέψαμε τα 7 ολοκαίνουρια και πολύ εντυπωσιακά σποτ που άνοιξαν τις πόρτες τους, από τα οποία σίγουρα πρέπει να περάσουμε έστω μία φορά όλοι:

Wanax Beach bar
Mπορεί να μην είναι ακριβώς νέο, είναι όμως η άφιξη που περιμένουμε κάθε καλοκαίρι. Αποτελεί μέρος του Poseidonia Beach Hotel και είναι πραγματικά υπέροχο. Δοκιμάστε διαφορετικές γεύσεις από διάφορες μεσογειακές χώρες, οι οποίες σερβίρονται σε Tapas Style, καθώς και μια επιλογή από πάνω από 20 κοκτέιλ σε μια χαλαρωτική παραθαλάσσια ατμόσφαιρα! Το "Wanax" υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ξενοδοχείο Poseidonia Beach με διαφορετική ζωντανή διασκέδαση κάθε βράδυ.
(25 321000) Λεωφ. Αμαθούντος, Λεμεσός.

Granita
Η παραλία Μάλαμα είναι από τις πιο γνωστές παραλίες στον Πρωταρά. Και μπορεί να είναι μικρή, παρ’ όλα αυτά, η θέα που προσφέρει είναι ανεκτίμητη, αφού πίσω από τα κρεβατάκια απλώνονται στη σειρά πολλά φυτά και δέντρα που συνδυάζουν το όμορφο πράσινο με τα καταγάλανα νερά. Εκεί λοιπόν, δημιουργήθηκε και το νέο παραθαλάσσιο μπαράκι του Πρωταρά. Πρόκεται για το Granita by Malama, το οποίο δημιουργήθηκε στο Malama Beach Holiday Village. Ένας οργανωμένος χώρος με ξαπλώστρες και ομπρέλες, όπου θα απολαύσεις από το πρωί καφέδες, παγωμένα ροφήματα και αλκοολούχα ποτά, διάφορα τσιμπήματα, σνακ, ζεστά και κρύα πιάτα, παγωτά, κοκτέιλ αλλά και μουσική από Djs.
Το beach bar ειτουργεί καθημερινά από τις 10.00-24.00. 

 

Sands Beach Club Resto
Καφές, φαγητό, ποτό, βουτιές και στιγμές ξεγνοιασιάς σ' ένα από τα πιο όμορφα σημεία της παραλιακής Λεμεσού.  Το νέο σποτ της συμπρωτεύουσας θα το βρεις  στη Λεωφόρο Αμαθούντος, και συγκεκριμένα απέναντι από το ξενοδοχείο Atlantica Bay.  Ονομάζεται Sands Beach Club Resto και είναι ένα απόλυτα χαλαρό στέκι, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αποτελείται από τρία επίπεδα, όπου θα βρεις πολλούς αλλά διαφορετικούς λόγους για να βρεθείς στο καθένα! Κι αυτό γιατί στο πρώτο, μία μόλις ανάσα από την παραλία, θα βρεις ξαπλώστες και ομπρέλες, σκηνικό το οποίο επαναλαμβάνεται και λίγο πιο πάνω, στο γρασίδι, όπου υπάρχουν επίσης και αιώρες. Στο χώρο δημιουργήθηκε και μία πλατφόρμα με ντεκ, όπου τοποθετήθηκαν τραπεζάκια για να αποαύσεις φαγητό και ποτό από ένα πλούσιο μενού. Σαλάτες, σάντουιτς, burger, επιλογές στη σχάρα, πίτσα, θαλασσινά, special πιάτα, μπίρες, αναψυκτικά και χυμοί, είναι έτοιμα να σε χορτάσουν και να σε δροσίσουν!  Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα γίνει αγαπημένο spot για κάθε instagramer -μιας και όλα συνθέτουν το σκηνικό του πιο χαλαρού μπαρ της πόλης.
(25 634070) Λεωφ. Αμαθούντος.

Σε μία από τις πιο γραφικές παραλίες της Αγίας Νάπας, την παραλία Λάντα, επίσης ιδιαίτερα δημοφιλής στους ντόπιους και τους τουρίστες, χάρη στα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά της, αλλά και τη χρυσή όψη της, μόλις έκανε την εμφάνισή του ένα νέο παραλιακό μπαράκι. Ένα νέο spot που επιδιώκει να γίνει ο νέος σου αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης και διασκέδασης, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Μοιάζει πάντως υπέροχο, κομψό και πολύ μοντέρνο, και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει έναν ακόμα must προορισμό για το φετινό καλοκαίρι... Ο λόγος για το Lasmari Beach Bar, που δημιουργήθηκε μόλις δύο βήματα από την παραλία. Με όνομα που παραπέμπει στο γνωστό βότανο, το λάσμαρι (αλλιώς και δενδρολίβανο), το ολοκαίνουργιο beach bar προσφέρει μοντέρνες ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο, εντυπωσιακό σκηνικό, όπου όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν με αρμονία, δροσερά signature κοκτέιλ, εύγευστη κυπριακή fusion κουζίνα και άκρως ανεβαστική μουσική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα το νέο Beach bar, θα σε κερδίσει μεμιάς.
(96651094) Παραλία Λάντα, Αγία Νάπα. Δ-Παρ 09.30-18.30, Σ-Κ 09.30-20.00.

Cabana Beach Bar
Καλοκαίρι… Τρεις λέξεις έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό μας. Ήλιος, θάλασσα και cocktails (ή μπιρίτσα για κάποιους άλλους ενδεχομένως)! Kάπου εδώ, το παζλ του φετινού καλοκαιριού, συμπληρώνεται με το Cabana Beach Bar, ένα νέο εντυπωσιακό beach bar, πάνω στην ανανεωμένη Παραλία της Γεροσκήπου στην Πάφο. Το Cabana Beach Bar, υποδέχθηκε για πρώτη φορά το κοινό, μόλις την περασμένη εβδομάδα και από τότε έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των ντόπιων καθώς επίσης και όσων επιλέγουν την Πάφο για να περάσουν τις φετινές τους διακοπές τους ή την επισκέπτονται για να περάσουν όμορφα τα σαββατοκύριακα. Ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές αου δροσιστικές βουτιές, από το πρωί έως και αργά το βράδυ (21.00 προς το παρόν). Για τη χαλάρωσή σου θα φροντίσουν οι δεκάδες ξύλινες ξαπλώστρες που είναι τοποθετημένες μπροστά στην παραλία αλλά και οι ξαπλώστρες-μαξιλάρες, με τους όμορφους χρωματισμούς σε τόνους του γκρι και του λευκού. Για τη σκιά, οι υπέροχες ομπρέλες αλλά και τα εντυπωσιακά ψάθινα σκίαστρα, θα σε δροσίσουν και με το παραπάνω, ώστε να απολαύσεις με την ησυχία σου το ποτό ή το γεύμα σου. Όσο για το μενού, σ' αυτό θα βρεις από σνακ μέχρι και κυρίως πιάτα, δροσιστικές σαλάτες, κοκτέιλ και ποτά, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω... Τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί DJs, οι οποίοι θα δίνουν το ρυθμό!
(99180118 & 96201717) Παραλία Γεροσκήπου, Πάφος.

Thea by the sea
Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά σιγά και το μόνο που αναζητούμε είναι στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς σε κάποιο beach bar. Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις ένα δροσιστικό κοκτέιλ και θα ξεφύγεις για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εξάλλου το αξίζεις. Λίγο η θέα, λίγο η χαλαρή μουσική και λίγο η θάλασσα, θα σε βάλουν σίγουρα στο κλίμα διακοπών και θα σε μεταφέρουν για λίγο σε κάποιο ελλαδικό νησί! Ο λόγος για το Thèa by the sea, ένα νέο σποτ με θέα, στην παραλία της Γεροσκήπου! Εκεί λοιπόν στήθηκε ένα όμορφο σκηνικό, με πουφ, ξαπλώστρες, τραπεζάκια και και πολλές επιλογές στο μενού! Από breakfast μέχρι σνακ, κοκτέιλ, ναργιλές και μουσική. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ! Ένα μοναδικό σκηνικό… για να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με ένα κοκτέιλ στο χέρι!
(96164646) Πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος.


Nissos Beach House
Η καινούρια άφιξη στην παραλία του Lady's Mile, λέγεται Νissos Beach House και άνοιξε τις πόρτες του μόλις στις 17 Ιουλίου, στο χώρο όπου μέχρι πρότινος ήταν το γνωστό εστιατόριο Glaros. Είναι ένας υπέροχος χώρος με εντελώς ελλαδική chic αισθητική. Τα καταπληκτικά ξύλινα έπιπλα και τα οι άνετες μαξιλάρες δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ η ατμοσφαιρική μουσική σε βάζει σε mood διακοπών ακόμα και αν έχεις μόλις φύγει από το γραφείο. Το εν λόγω spot λειτουργεί και ως εστιατόριο σερβίροντας πιάτα διεθνούς κουζίνας (από burgers και club sandwich, μέχρι σαλάτες και θαλασσινά), αλλά και ως beach bar, σερβίροντας καφέδες και κοκτέιλ! Και για να πας προετοιμασμένος, θα σου πούμε ότι, αν θέλεις να πάρεις ξαπλώστρα στις 2 πρώτες σειρές θα πληρώσεις €25 (το set) και θα σου παρέχουν πετσέτα θαλάσσης και νερό, ενώ στις 3η και 4η σειρά οι χρέωση είναι στα €15 (με τις ίδιες παροχές). 
(99949157) Lady's Mile, Λεμεσός, Δ-Κ 09.00-21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close