Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κάτι άλλαξε στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου

Κάνε τη βόλτα σου απ' εκεί

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2020

Λένε ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και της χαλάρωσης. Ο μήνας που μπορείς να βρεθείς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά στο κέντρο της Λευκωσίαςκαι να βρεις  βρίσκεις εύκολα πάρκινγκ, διότι όλοι λείπουν. Ή σχεδόν όλοι.

Αν είσαι λοιπόν απ’ εκείνους που έχουν ξεμείνει στην πρωτεύουσα, νομίζοντας ότι το κέντρο είναι μόνο για τους λίγους (λόγω ζέστης και όχι μόνο), συνέχιστε να διαβάζετε αυτές τις γραμμές διότι κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα αλλάξεις γνώμη.

Ο βασικός λόγος λοιπόν που σου λέω να κατέβεις στο κέντρο είναι γιατί πλέον ο Δήμος Λευκωσίας φρόντισε να απολαύσεις τη βόλτα σου! 

Η τοποθέτηση των τεντόπανων στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου αύξησε τις ώρες σκίασης για περισσότερες ώρες περίπατο και επίσκεψη στα καταστήματα της περιοχής.

Τι λες;

ΑΚΟΜΑ...
Ο Δήμος Λευκωσίας, ενημερώνει επίσης το κοινό ότι από σήμερα 12 Αυγούστου επιτρέπεται η διακίνηση οχημάτων από τις Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και αντίστροφα, από τη Λεωφ. Μακαρίου προς τις Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, Διγενή Ακρίτα και την οδό Κρήτης καθώς και η διακίνηση από τη Λεωφ. Διγενή Ακρίτα προς την οδό Κρήτης με την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης των υποδομών κοινής ωφελείας στη συμβολή των Λεωφ. Μακαρίου, Σπ. Κυπριανού, Διγ. Ακρίτα και των εργασιών διαπλάτυνσης τμήματος του δρόμου στην οδό Κρήτης.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close