Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι Alcatrash, η ταλαντούχα και κεφάτη μπάντα, έρχεται ξανά στην Κύπρο

Τον Σεπτέμβριο στοΚοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2020

Ποιοι είναι οι Alcatrash που κάθε μεσημέρι τα δίνουν όλα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά;
 
Αναμφίβολα το «Καλό Μεσημεράκι» ήταν η εκπομπή-έκπληξη της σεζόν και αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας είναι η μπάντα της εκπομπής που καθημερινά δίνει... ρεσιτάλ τόσο στο live όσο και στις ανατρεπτικές μουσικές επιλογές στη «Χρυσή Τηλεόραση».

Ποιοι είναι όμως οι Alcatrash; Τα τέσσερα μέλη της μπάντας είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς).

Κοινός παρονομαστής στην μουσική τους πορεία είναι ο τόπος καταγωγής τους, δηλαδή η Πάτρα. «Παίζαμε σε μία μπάντα με τον Κωνσταντίνο τον ντράμερ jazz και funky μουσική και είχαμε σκεφτεί τότε πόσο ωραία θα ήταν να παίζαμε πιο εμπορικά τραγούδια, πιο trash μουσική στα live, σε πάρτι που να περνάει ο κόσμος καλά και να περνάμε και εμείς. Πήραμε τηλέφωνο και τους υπόλοιπους που τους γνωρίζαμε, συμφώνησαν και από εκεί γεννήθηκε η μπάντα. Σε αυτή την λογική. Στα live πάρτι, με non stop μουσική αφού είχαμε την τεχνογνωσία για να περνάμε καλά εμείς και ο κόσμος. Δεν ξέραμε βέβαια τότε ότι θα φτάναμε εδώ» έχει δηλώσει ο Ανδρέας στο PatrasEvents.
 
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική τους συμμετοχή. Για δύο σεζόν, οι Alcatrash βρίσκονταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντας τη δική τους πινελιά στην πρώτη εκδοχή του "The 2Night Show.

«Αρχικά βασιστήκαμε μόνο στις διασκευές, σε ότι αφορά τα τραγούδια που παίζαμε. Αργότερα ήρθαν τα δικά μας. Η μουσική που παίζουμε βασίζεται στις διασκευές και γενικότερα βλέποντας τα πράγματα γύρω μας βλέπουμε ότι όλα έχουν γυρίσει στις περασμένες δεκαετίες. Η μόδα για παράδειγμα έχει vintage στυλ, αλλά και πολλά πράγματα κάνουν κύκλους γύρω από το παρελθόν. Αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν βγαίνουν πλέον και τόσο ωραία πράγματα, αλλά και ότι ο κόσμος του αρέσει να επιστρέφει στις κλασικές συνταγές που αγαπάει» προσθέτει ο Ανδρέας στην ίδια συνέντευξη.

Alcatrash Band: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας 
Τη συναυλία ανοίγει ο Στέφανος Πελεκανής μαζί με την μπάντα του

Ώρα έναρξης 21:00 
Ώρα προσέλευσης 19:30
Εισιτήρια από €20
Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour και ACS COURIER
Τηλ. 77 77 70 40

Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων στο Λίβανο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

  • Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο.
  • Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και θα προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.
  • Δεν θα επιτρέπεται διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
  • Την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης δεν θα διατίθενται εισιτήρια στο εκάστοτε χώρο, και για τον λόγο αυτό το κοινό προτρέπετε να προ αγοράζει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια του ή από τα σημεία προπώλησης.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close