Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα, εντυπωσιακή άφιξη έχει αδυναμία στη λιβανέζικη κουζίνα!

Γευστικά ταξίδια, σε ένα νέο μοντέρνο χώρο!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2020

Όταν ακούς λιβανέζικη κουζίνα, σου έρχονται πρώτα στο μυαλό τα φαλάφελ; Και σε εμάς…

Ωστόσο η λιβανέζικη κουζίνα έχει και άλλα νόστιμα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις και τα νέο λιβανέζικο εστιατόριο της πόλης αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να την απολαύσεις στα καλύτερά της!  

Με ένα πετυχημένο ταίριασμα υλικών και γεύσεων, το νέο Fusion Λιβανέζικο εστιατόριο «Zeit W Zeitoun» που μόλις έφτασε στην καρδιά της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λεμεσό, θα σου προσφέρει επιλογές για κάθε στιγμής της ημέρας: από brunch και μεσημεριανό, μέχρι γεύμα και δείπνο. 

Tο Zeit w Zeitoon αντικατοπτρίζει την ιστορία τής Λιβανέζικης κουζίνας και στο σχεδιασμό του χώρου, ο οποίος διαθέτει μια μοντέρνα αίσθηση, χρησιμοποιώντας πολλά πράσινα, μπλε και ξύλινα εφέ που συνδυάζονται με τα χρώματα της θάλασσας, των βουνών και της παράδοσης του Λιβάνου.

Kατευθείαν από τα καλύτερα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής, ο Σεφ Yousef παρουσιάζει ένα νέο στυλ Μέσης Ανατολής και της Δυτικής κουζίνας, όπως το “Shawarma" “Angus Steak” και το "Burger", το οποίο όχι μόνο θα σε αφήσει ενθουσιαμενο άλλα θα σε προκαλέσει ταυτόχρονα και θα σε ταξιδέψει στον απέραντο κόσμο τον ανατολίτικων γεύσεων. Η πρόκληση για να αφεθείς να δοκιμάσεις περισσότερα πιάτα είναι δεδομένη!

Μπαίνοντας στο Zeit w Zeitoon θα βρεις έναν υπέροχο lounge χώρο με άνετες πολυθρόνες, όπου μπορείς να χαλαρώσεις πίνοντας έναν απολαύστικο καφέ, τον οποίο μπορείς να συνοδεύσεις ιδανικά με ένα νόστιμο σνακ ή ένα επιδόρπιο.

Αργότερα, μπορείς να μεταφερθείς στην κομψή και σύγχρονη τραπεζαρία του εστιατορίου, που περιβάλλεται από φυτά τα οποία συνδέουν τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.

Εδώ λοιπόν πρέπει να 'ρθεις για να δοκιμάσεις καλό φαγητό φτιαγμένο αριστοτεχνικά και με πολύ καλές πρώτες ύλες!

Εξάλλου, η τέχνη, η ομορφιά και η γεύσηςείναι αναμφισβήτητα ένα γευστικό όνειρο!

Zeit w Zeitoon (25583540) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 224, Λεμεσός (απέναντι από το Maximos Plaza). Δ-Κ 08.00-22.00 (κουζίνα), μέχρι τις 24.00 το lounge."

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close