Cine News , Κινηματογράφος

"Μενάσε: Ένας Ξεχωριστός Άνθρωπος", απόψε στο Κωνστάντια

Ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών στον θερινό κινηματογράφο Κωνστάντια στη Λευκωσία συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2020

Ταινίες κάτω από τ' αστέρια μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ο (προσαρμομένος στα δεδομένα της εποχής) Μαραθώνιος Θερινών Προβολών στον μοναδικό θερινό κινηματογράφο της πρωτεύουσας στην Παλλουριώτισσα.

Το θερινό σινεμά Κωνστάντια υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι τους ρομαντικούς σινεφίλ και όχι μόνο για προβολές ευρωπαϊκών και χολιγουντιανών ταινιών.

Aπόψε στις 21:00 η προβολή της ταινίας: Menashe / Ένας Ξεχωριστός Άνθρωπος (+18)

Ο Μενάσε είναι μπακάλης χαμηλών τόνων που ζει στην Εβραϊκή συνοικία του Μπρούκλιν. Δεν ακολουθεί πιστά τους αυστηρούς κώδικες της κοινότητας και συχνά γίνεται το μαύρο πρόβατο στα μάτια των υπολοίπων.Έχει ένα γιο, τον Ρούμπεν, που λατρεύει, την κηδεμονία του οποίου όμως έχει αναλάβει ο αδελφός του μέχρις ότου ο Μενάσε ξαναπαντρευτεί, όπως ορίζει η Τορά. Παρά τις πιέσεις που του ασκούνται, ο Μενάσε δε θα τα παρατήσει και προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία με τη δική του προσέγγιση. Με ένα έξυπνο τρόπο η ταινία μάς θυμίζει την ομορφιά της μοναδικότητας.

Σκηνοθεσία / Director: Τζόσουα Ζ. Γουάινστιν / Joshua Z. Weinstein Σενάριο / Screenplay: ΣΑλεξ Λίπσουλτζ, Μούσα Σγιντ, Τζόσουα Ζ. Γουάινστιν / Alex Lipschultz, Musa Syeed, Joshua Z.
Weinstein Ηθοποιοί / Cast: Μενάσε Λάστιγκ, Γιόελ Φάλκοβιτς, Χέρσι Φίσμαν, Ρούμπεν Νιμπόρσκι / Menashe Lustig, Hershy Fishman, Ruben Niborski Είδος / Genre: Κοινωνικό δράμα / Social drama
Γλώσσες / Languages: Εβραϊκά-Αγγλικά / Jewish-English Υπότιτλοι / Subtitles: Ελληνικοί / Greek

Προπώληση εισιτηρίων από το Foyer του θεάτρου ένα (Λεωφόρος Αθηνάς 4, 1016 Λευκωσία) κάθε Τρίτη – Κυριακή 09:00-13:30 & διαδικτυακά από το tickethour.com.cy
Πληρ. 22348203.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close