Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε έναν υπέροχο εκδρομικό χώρο, με μοναδική θέα και παιδική χαρά

Εδώ θα περάσειςμια ήσυχη μέρα μακριά από τηφασαρία της πόλης ή άλλων μεγάλων εκδρομικών χώρων.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2020

Γι' αυτούς που αγαπούν τη φύση και θα ήθελαν το φετινό Αύγουστο να βρεθούν κοντά της, έχουμε μία πολύ καλή πρόταση!

Έναν εκδρομικό χώρο που προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο εκδρομέας για άνετη και ασφαλή εκδρομική μέρα.

Ο λόγος για τον εκδρομικό χώρο «Αλωνάτζια» που βρίσκεται στη νοτιοδυτική όχθη της μικρής λίμνης που σχηματίζει η ανοιχτή δεξαμενή νερού στο χωριό Κάτω Μύλος (μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον Αγρό).

Πρόκειται για έναν μικρό, αλλά πανέμορφο εκδρομικό χώρο, περιποιημένο και φιλόξενο, σε μια πανέμορφη τοποθεσία, που αξίζει κάποιος να γνωρίσει.

Ο υδατοφράκτης δίπλα στον οποίο βρίσκεται ο εκδρομικός χώρος είναι πηγή ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενισχύοντας το πλούσιο πράσινο της γύρω περιοχής.

Τα ξύλινα παγκάκια (που απλώνονται κατά μήκος της λίμνης), σε μία στενή λωρίδα, απολαμβάνουν τη σκιά των πεύκων, θα αποτελέσουν το ιδανικό μέρος για το φαγητό σου, ενώ κάτω από στέγαστρο βρίσκονται οι απαραίτητες εγκαταστάσεις για όσους θέλουν να ανάψουν φωτιά, όπως ψησταριές, πόσιμον νερό κ..ά. 

Ο περιφραγμένος παιδότοπος, με σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και υπέροχη θέα στο φράγμα είναι από τα πλεονεκτήματα του χώρου.

Στο σημείο αυτό βρίσκεται και η εκκίνηση του ομώνυμου μονοπατιού της φύσης «Αλωνάτζια», το οποίο οδηγεί στο γνωστό ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό. Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται και τα εκκλησάκια της Αγίας Παρασκευής και Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Για όσους επιλέξουν απλώς μια βόλτα γύρω από το φράγμα, το πλήθος από κοκκινόψαρα σε αυτό είναι από μόνο του ξεχωριστό θέαμα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close