Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τo νέο παραθαλάσσιο μαγαζί στο Λατσί, είναι πραγματικά εντυπωσιακό

Και έχει πλούσιο μενού!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2020

Το έχει αυτό η θάλασσα, σε κάνει να νιώθεις ότι ξεφεύγεις, ότι δραπετεύεις για λίγο, ότι παραμένεις σε ρυθμούς διακοπών. Και ειδικά φέτος το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο αυτό. Να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα κι ας είμαστε εντός (νησιού)!

Κι ακριβώς αυτήν την ανάγκη μας ήρθε να ικανοποιήσει το νέο στέκι πάνω στο κύμο, στο υπέροχο Λατσί, και μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι ήρθε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή!

Το Restomare Latchi είναι η νέα ντιζαϊνάτη άφιξη στο πραγματικά πολύ όμορφο Λιμανάκι στο Λατσί... με τη θάλασσα και το γαλάζιο φόντο πραγματικά στα πόδια.

Άνοιξε μόλις πριν από 2 μέρες και πραγματικά εντυπωσιάζει με την εμφάνιση αλλά και τις προτάσεις φαγητού οι οποίες καλύπτουν μεγάλη γκάμα γευστικών στυλ, που συνδυάζουν τη μεσόγειο με ολόκληρο τον κόσμο.

Το Restomare έχει μοντέρνα επίπλωση και ντιζάιν που συνδυάζει το ξύλο με το σίδερο και τα φυτά με τη μοναδική θέα των ελλιμενισμένων σκαφών.  Ωστόσο αυτό που θα σε εξιτάρει κι εσένα είναι τα ψάρια φτιαγμένα από σίδερο τα οποία κρέμονται από την οροφή. Όσο για το μενού του, αυτό διαθέτει προτάσεις φαγητού οι οποίες καλύπτουν όλα τα γούστα!

Ορεκτικά όπως χούμους, ταμπουλί, ντιπ (παντζάρι και φέτα, γουακαμόλε, ταραμάς), καρπάτσιο, σαλάτες, σούπες, στρείδια και όστρακα, πιατέλες (τυριών, με μεζεδάκια, ουζομεζέδες), σνακ όπως τορτίγια, μπιφτέκια και bao buns, νάτσιος κ.ά.

Ακόμα στο ομολογουμένως πλούσιο σε επιλογές μενού θα βρεις rib eye και μπριζολάκια, κότσι και φιλέτα.

Οι επιλογές συνεχίζονται με ζυμαρικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά (ανάμεσά τους και το ψάρι ημέρας), όπως και τα signature dishes που δεν είναι άλλα από την παέλια, το Restomare Surf & Turf και την αστακομακαρονάδα. Το μενού του διαθέτει ακόμα και αρκετές επιλογές σε sushi, όπως και επιδόρπια (κέικ καρότου, πορτοκαλόπιτα, κρεμ μπρουλέ, πανακότα κ.ά.).

Στο μενού, τέλος, θα βρεις και επιλογές για τα παιδιά.

Σίγουρα, πρέπει να κάνεις τη στάση σου εδώ αυτό το καλοκαίρι.

Πληρ. 26321333.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close