News , Guide

Οι Δήμοι της Κύπρου μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τον Λίβανο

Ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε

Δημοσιεύτηκε στις 06 Αυγούστου 2020

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ από τον Δήμο Δερύνειας
Ο Δήμος Δερύνειας, θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό του γειτονικού Λιβάνου, σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, θα παραλαμβάνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Οι πολίτες παρακαλούνται όπως παραδίδουν τα προϊόντα, όπως κονσέρβες, δημητριακά, σκόνη γάλακτος μακράς διάρκειας για παιδιά, αλεύρι γενικής χρήσης, παξιμάδια ή κράκερς, στα Γραφεία του Δήμου Δερύνειας στη Λεωφ. Αμμοχώστου 26.

Ανακοίνωση Δήμου Λεμεσού: Συγκέντρωση ειδών διατροφής για το Λίβανο
Ο ΔήμοςΛεμεσού ανακοινώνει την έναρξη συλλογής ειδών διατροφής για αποστολή στο Λίβανο. Τα είδη που θα μαζεύονται έχουν καθοριστεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πληγέντων και σύμφωνα με τα αιτήματα της Κυβέρνησης του Λιβάνου, και είναι τα εξής:
Κονσέρβες (όλων των ειδών), Δημητριακά, παξιμάδια και κράκερ, Αλεύρι γενικής χρήσης και σκόνη γάλατος για παιδιά.
Η διαδικασία συλλογής ξηράς τροφής θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020 μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στην οδό Φιλελλήνων (ενορία Αγίου Ιωάννη), από τις 08.00 - 15.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99728871

Δήμος Λάρνακας: Ανακοίνωση για βοήθεια προς το Λίβανο
Ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ανακοινώνει τη διεξαγωγή συγκέντρωσης ξηράς τροφής και αποστολής της στο Λίβανο ώστε να δοθεί στους χιλιάδες άστεγους.
Τα είδη μαζεύονται με βάση τις πραγματικές ανάγκες και σύμφωνα με τα αιτήματα της Κυβέρνησης του Λιβάνου.
Τα είδη αυτά είναι:
• Κονσέρβες (όλων των ειδών),
• Δημητριακά
• Παξιμάδια και κράκερ
• Αλεύρι γενικής χρήσης
• Σκόνη γάλατος για παιδιά.

Η διαδικασία συλλογής ξηράς τροφής θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, και το σημείο συγκέντρωσης του Δήμου Λάρνακας για βοήθεια προς το Λίβανο είναι:
Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης - Λεωφ. Τάσο Μητσόπουλου (περιοχή Μακένζυ, απέναντι από παγωταρίες)
Ωράριο: 08.30 έως 14.00
Δευτέρα έως Παρασκευή
Τηλ. 99817979

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤHN ΒΗΡΥΤΟ
Ο Δήμος Πάφου, ως έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής και φιλικής χώρας του Λιβάνου, οργανώνει εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ξηρή τροφή) και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό.

Η συλλογή ειδών θα πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Παλιά Ηλεκτρική από αύριο Παρασκευή 7 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το απόγευμα.

Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνούν εκ των προτέρων με το τηλ. 80006362, ώστε να διευθετείται η παραλαβή των ειδών.

Ο Δήμος Πάφου καλεί τους δημότες της πόλης μας να ενισχύσουν τις προσπάθειες για ανακούφιση του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου, προσφέροντας ότι ο καθένας μπορεί.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close