Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Θεάτρου Ριάλτο

Ραντεβού το Σεπτέμβριο με ασφάλεια και φυσική, όχι κοινωνική, απόσταση

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2020

Σε ένα αναμφίβολα διαφορετικό φετινό καλοκαίρι, το Θέατρο Ριάλτο ολοκλήρωσε επιτυχημένα το πρόγραμμα του για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, κλείνοντας το Rialto Open Air με θερινό σινεμά, μουσικές του κόσμου και δράσεις από το FlashArt@Rialto. Όλες οι δράσεις του Θεάτρου επικεντρώθηκαν στη συνέχιση της πολιτιστικής παραγωγής, στην ενεργοποίηση του κοινού,  και κυρίως στην ενίσχυση των δημιουργών μας.  

Μέσα από τα τρία προγράμματα, δόθηκε αφενός η ευκαιρία στους δημιουργούς μας να συναντηθούν και να δημιουργήσουν, και αφετέρου στο κοινό ν΄απολαύσει κυπριακές παραγωγές  σε βραβευμένες ταινίες, σε πρωτότυπες μουσικές εκδηλώσεις και παραστάσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης της ΣΕΚ πίσω από το θέατρο Ριάλτο. 

Το  θερινό σινεμά πρωτοπορώντας στην Κύπρο, πρόσφερε φέτος στο κοινό της Λεμεσού, μια καινούρια εμπειρία θέασης, αυτή του drive-in, η οποία  συνδυάστηκε με το κλασικό θερινό σινεμά. Οι Θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  οκτώ σύγχρονες κοινωνικές ταινίες με χιούμορ και ανατροπές. Τρεις από αυτές, Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ, Η Πολιορκία στην Οδό Λιπέρτη  και Μικρά Λευκά Φακελλάκια αποτελούν Κυπριακές βραβευμένες παραγωγές που έχουν διακριθεί τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. 

Εξίσου μεγάλη επιτυχία είχαν και οι μουσικές του  κόσμου, που φέτος ανέδειξαν τις καινούριες δουλειές πέντε κυπριακών σχημάτων: Tων Entelea, Odysseas Toumazou Trio Feat. Kouloumis, Philippou, Ermis Michail-Electric World, Larva, Monsieur Doumani  και ενός προγράμματος Residency, ενώ στο πρόγραμμα Ιουλίου προστέθηκαν και παραστάσεις από το FlashArt, το οποίο θα συνεχισθεί με πιο εντατικούς ρυθμούς από τον Σεπτέμβριο. 

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το  θερινό πρόγραμμα του Θεάτρου Ριάλτο δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τέτοια επιτυχία,  αν  σε αυτό δεν συνέβαλλαν με αφοσίωση και χωρίς περιορισμούς όλοι οι εργαζόμενοι και συνεργάτες του Θεάτρου. 

Το Θέατρο Ριάλτο ευχαριστεί τους Χορηγούς του για το καλοκαιρινό του πρόγραμμα: Κυπριακή Δημοκρατία, ΟΠΑΠ Κύπρου, Υφυπουργείο Τουρισμού,  Medochemie,  EventPro, και ΣΕΚ Λεμεσού , τους Χορηγούς Επικοινωνίας: City.com.cy, ΡΙΚ, Κανάλι 6, Καθημερινή και Love FM.

Ραντεβού το Σεπτέμβριο με ασφάλεια και φυσική, όχι κοινωνική, απόσταση!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close