Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

3 ονειρεμένα ξύλινα σπιτάκια, για μαγικά Χριστούγεννα στο χωριό!

Σου έχουμε μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τις πιο ζεστές διακοπές, με την παρέα ή την οικογένεια

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2020

Ανάμεσα στις πιο ελκυστικές επιλογές για τα φετινά Χριστούγεννα, πάντα υπάρχει και αυτή που θα σε οδηγήσει σε ένα χωριουδάκι της Κύπρου όπου θα απολαύσεις ζεστή ατμόσφαιρα και ένα ειδυλλιακό σκηνικό...

Μάλιστα το χωριό Άγιος Θεόδωρος στη Λάρνακα είναι ιδανικό, αφού εκεί βρίσκεται ένα υπέροχο κατάλυμα μέσα στη φύση στο οποίο θα ζήσεις μια μοναδική και αρκετά διαφορετική εμπειρία, που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει και θα δώσει άλλο νόημα στις φετινές γιορτές!

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν να μείνεις σε ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι μέσα στη φύση; 

Διαμονή στο Happy Glamping
Με βασικό ατού τη «σαν στο σπίτι σου» ατμόσφαιρα, το Happy Glamping είναι ιδανική λύση για value for money διακοπές στην κυπριακή φύση που θα σου μείνουν αξέχαστες. 

Πρόκειται για τρία ξύλινα σπιτάκια, στην πανέμορφη περιοχή του Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας, τα οποία δημιούργησαν με πολλή αγάπη ο Χρήστος και η Λουκία Μάμα. Οι δύο νεαροί ενθουσιάστηκαν τόσο με το μαγευτικό περιβάλλον, που θέλησαν αμέσως να φτιάξουν μια δική τους επιχείρηση που να προσφέρει και σε άλλα άτομα όπως και στους ίδιους, την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της άνετης διαμονής στη φύση και να απολαύσουν την παραμονή τους σε ένα όμορφο αγροτεμάχιο στην προνομιακή κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου.

Εξ ου και δημιούργησαν το Happy Glamping. Τόσο η διαμόρφωση του χώρου όσο και η δημιουργία του κάμπινγκ, φτιάχτηκαν εξολοκλήρου από αυτούς, έχοντας πάντοτε ως στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες τους, ένα διαφορετικό είδος camping, σε μια πιο luxury εκδοχή αφού ουσιαστικά δεν μένεις μέσα σε αντίσκηνο αλλά σε ένα ξύλινο σπιτάκι κυριολεκτικά μέσα στη φύση.

Διακοπές... με όλες τις ανέσεις
Το κατάλυμα αποτελείται από τρία όμορφα ξύλινα σπιτάκια, το  Ευάερον, το Ευήλιον και το Περβολαρία. Όλα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, Wi-Fi και κλιματιστικά. Μάλιστα στην κουζίνα δεν θα βρεις μόνο καφέ και ζάχαρη αλλά και κυπριακά βότανα καθώς και φρέσκο ελαιόλαδο και αβγά δικής τους παραγωγής. Επιπλέον το κάθε σπιτάκι έχει δική του τραπεζαρία και βεράντα με τραπεζάκι και καρέκλες.

Τα σπιτάκια Ευάερον και Ευήλιον μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 άτομα, αφού διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι, καναπέ που γίνεται κρεβάτι, καθώς επίσης και ένα ράντζο. Ενώ, το σπιτάκι Περβολαρία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα, αφού έχει δύο διπλά κρεβάτια και ένα καναπέ που γίνεται κρεβάτι. 

Αυτό όμως που θα σε κάνει να λατρέψεις αυτό το μέρος είναι η επαφή που θα σου προσφέρει με τη φύση αφού μπορείς να πας στο λαχανόκηπο και να κόψεις εποχιακά λαχανικά αλλά και να μαζέψεις φρέσκα αβγουλάκια από το μικρό κοτέτσι που βρίσκεται πίσω από τα σπιτάκια.

Μπορείς ακόμη να πας βόλτα στο περιβόλι που είναι γεμάτο με με φρουτόδεντρα όπως πορτοκαλιές, λεμονιά, μανταρινιά κ.ά.

Κι αν αγαπάς την ποδηλατάδα, μάθε πως στο Happy Glamping υπάρχουν δύο μεγάλα και δύο μικρά ποδήλατα που μπορείς να πάρεις και να πας βόλτα εντελώς δωρεάν.

GPS: Ξεκινώντας το ταξίδι σας από το κέντρο της Λάρνακας κατευθυνθείτε προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού. Όταν φτάσετε στον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού, πάρτε την έξοδο Λεμεσού. Αφού περάσετε τις εξόδους των Κλαυδίων, του Αλεθρικού, των Αγγλισίδων, πάρτε την έξοδο Κοφίνου που θα σας οδηγήσει σε διασταύρωση T απέναντι από τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου. Στρίψτε αριστερά προς Κοφίνου. Οδηγήστε μέσω Κοφίνου, για άλλα 2 χιλιόμετρα. Ο δρόμος θα είναι κατηφορικός και στο κάτω μέρος του κατηφορικού τμήματος θα υπάρχει πινακίδα προς Άγιο Θεόδωρο (αριστερή στροφή). Στρίψτε αριστερά στον Άγιο Θεόδωρο και συνεχίστε για περίπου 3 χιλιόμετρα, μέχρι να φτάσετε σε ένα μικρό κυκλικό κόμβο. Στον κυκλικό κόμβο επιλέξτε τη δεύτερη έξοδο. Συνεχίστε ευθεία, ο δρόμος θα στρίψει δεξιά και θα οδηγήσει σε διασταύρωση T. Στη διασταύρωση στρίψτε αριστερά. Συνεχίστε σε αυτόν τον δρόμο για περίπου 900μ. Θα περάσετε την ταβέρνα «Άννα Μαρία» και το μίνι μάρκετ «Στάμα». Ο δρόμος μας είναι η 2η στροφή προς τα δεξιά, όπου υπάρχει η δημοτική αποθήκη στη δεξιά πλευρά και στρίβετε δεξιά. Συνεχίστε στον λόφο για άλλα 300μ. Στη συνέχεια, θα φτάσετε σε μια σκούρα πράσινη πύλη και θα έχετε φτάσει στο Happy Glamping CY.  

Οι τρεις ανεξάρτητες κατοικίες προσφέρονται για ασφαλείς διακοπές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Για να κλείσεις τη διαμονή σου, και για περισσότερες πληροφορίες, κάλεσε στο τηλέφωνο 99082534, στείλε μήνυμα στη σελίδα τους στο Facebook  ή μπες στο Booking.com,

Facebook: HappyGlampingCY/
Email: happyglampingcy@gmail.com
Websitewww.happyglampingcy.com 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close