Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Φωτογράφισε το ηλιοβασίλεμα της Αγίας Νάπας

Μαζί με τη φωτογραφική σου μηχανή, ανακάλυψε μιαν από τις πιο μαγικές εικόνες της Αγίας Νάπας!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2020

Η σαγηνευτική ομορφιά του ηλιοβασιλέματος, η θέα της οποίας μας χαρίζεται απλόχερα κάθε μέρα, είναι το θέμα του φωτογραφικού διαγωνισμού που πραγματοποιεί ο Δήμος της Αγίας Νάπας φέτος το καλοκαίρι. Οι καρτ ποστάλ που ανταλλάζαμε κάποτε, παλιά και σύγχρονα τραγούδια που σιγοψιθυρίζουμε, λόγια σπουδαίων ποιητών, εντυπωσιακοί πίνακες ζωγραφικής έχουν εξυμνήσει με κάθε τρόπο το μοναδικό αυτό δώρο της φύσης.

Περισσότερο συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και τις χαλαρές βόλτες στην παραλία, το ηλιοβασίλεμα στην Κύπρο είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, όταν ο ήλιος βουτά μες στη θάλασσα και τα χρώματα του ορίζοντα αναμειγνύονται, δίνοντας ένα θαυμαστό αποτέλεσμα. Αυτό το υπερθέαμα καλούνται να απαθανατίσουν οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό του Δήμου Αγίας Νάπας.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό στέλνουν στο info@pameayianapa.com τις φωτογραφίες τους μέχρι τις 3 Αυγούστου, από τα αγαπημένα τους σημεία στην Αγία Νάπα, οι οποίες στη συνέχεια θα αναρτηθούν στη σελίδα https://www.facebook.com/pameayianapa/ και νικήτριες θα αναδειχθούν οι 3 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes.

Οι νικητές θα κερδίσουν μία δωρεάν διαμονή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Δείτε εδώ https://el.meteotrend.com/sunrise-sunset/cy/ayia-napa/ τι ώρα είναι η δύση του ήλιου τη συγκεκριμένη μέρα που προγραμματίζετε τη βόλτα σας και φροντίστε να βρίσκεστε στο σημείο 30 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close