Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Hippocampus Lounge Restaurant, all-day experience στον Πρωταρά!

Τελικά, τι είναι καλοκαίρι;

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2021

Ο ήλιος, η θάλασσα, τα απογευματινά ποτά αμέσως μετά την παραλία, το γνωστό μποτιλιάρισμα για την επιστροφή στην πόλη, μα πιο πολύ οι γευστικές εμπειρίες.

Μεγαλύτερη όμως είναι σίγουρα η ανάγκη να ζήσουμε εκεί έξω τη ζωή παρέα με τους ανθρώπους μας,  στο πιο ιδανικό σκηνικό που γνωρίζουμε, αυτό των καλοκαιρινών διακοπών, όσο σύντομες κι αν είναι οι φετινές. 

Στο Hippocampus Lounge Restaurant συναντάς μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλαρής ατμόσφαιρας στο πανέμορφο περιβάλλον του.

Για 30 και πλέον χρόνια αποτελεί σταθερή αξία σε ποιότητα και ποικιλία και δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τα πιο αγαπημένα στέκια στον Πρωταρά. Ο ολάνθιστος χώρος του με τις εντυπωσιακές μπουκαμβίλιες και το νοστιμότατο φαγητό που σερβίρει σε λογικότατες τιμές είναι σήμα κατατεθέν.

Είτε πας πρωί για χαλαρή κουβέντα είτε πας μεσημέρι μετά τη θάλασσα, το Hippocampus Lounge Restaurant σε περιμένει μέχρι το βράδυ για να σου προσφέρει ένα healthy brunch, φημισμένα, εντυπωσιακά sushi, νέα, δροσιστικά cocktail, ζουμερότατο Black Angus steak και ενα ριζότο από γαρίδες και αστεροειδή γλυκάνισο, που θα λατρέψεις!

Όλο γεύση
Δοκίμασε ένα από τα καινούρια του cocktail, απόλαυσε την ποικιλία sushi που ετοιμάζει και από τα κυρίως πιάτα του προτίμησε το Prawns Risotto που προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό  γαρίδας με μία βελούδινη σάλτσα από αστεροειδή γλυκάνισο.

A place to be
Στο Hippocampus Lounge Restaurant θα ζήσεις μια all-day εμπειρία με προσεγμένη κουζίνα στις πιο value for money τιμές! Οι μοναδικές προτάσεις σε κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, σνακ, καθώς επίσης και η μεγάλη του ποικιλία σε λαχταριστά sushi, είναι έτοιμα να γαργαλίσουν και τον δικό σου ουρανίσκο. Συνδύασέ τα με ένα από τα νέα του, ξεχωριστά cocktail, μαζί με αρωματικούς ναργιλέδες στον άνετο και ολάνθιστο χώρο του.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23831166
Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου (δες τον χάρτη εδώ).
Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Κ 09.30-01.00.
FacebookHippocampus Protaras-Cyprus
Instagramhippocampus_protaras_cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close