Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα all day στέκι με αγάπη στην μπίρα αλλά και στο καλό φαγητό

O’ Neills Irish Pub: Αυτή η pub θα γίνει το φανατικό σου στέκι

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2020

Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο συνάντησης με την παρέα από μια όμορφη παραδοσιακή pub, με ατμόσφαιρα και αέρα άλλης εποχής.

Και στην Πάφο, αυτό μπορείς να το βρεις στην O’ Neills Irish Pub στην Πάφο... Μία ζεστή, φιλόξενη pub που σε ταξιδεύει στην Ιραλνδία, με το ύφος αλλά την εξαιρετική σειρά από μπίρες (draught και σε μπουκάλι),  αλκοολούχα ποτά, δροσερά cocktail και smoothies.

Πρόκειται για έναν πανέμορφο, αυθεντικά διακοσμημένο χώρο, με τουβλάκι, ξύλο, 100% παραδοσιακή επίπλωση και διακοσμητικά αντικείμενα, που σε εμπνέει να πάρεις θέση και να απολαύσεις το ποτό και το φαγητό, που σου προσφέρει, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Εύκολα προσβάσιμο, επί της κεντρικής λεωφόρου των Τάφων των Βασιλέων, σε μαγνητίζει από την πρώτη στιγμή.

Όσο για τη (μεγάλη) βεράντα του, στην οποία σε υποδέχεται τα καλοκαίρια, αποτελεί κυριολεκτικά μια όαση δροσιάς... 

Δοκίμασε οπωσδήποτε
Η αγαπημένη και φημισμένη ιρλανδέζικη pub της Πάφου θα γίνει και το δικό σου φανατικό στέκι για την ποικιλία των επιλογών που σου δίνει η διεθνής κάρτα εδεσμάτων, για την ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως για τις πολύ λογικές τιμές.

Η κάρτα μενού του είναι εκτενής και περιλαμβάνει πιάτα για όλα τα γούστα. Σου προτείνουμε το Tomahawk steak και το Black Angus Burger. Και βεβαίως αξίζει να δοκιμάσεις κι ένα από τα δροσερά cocktail και smoothies που φτιάχνει ή να επιλέξεις μία από τις 10 διαφορετικές draught μπίρες που διαθέτει.

Εμπειρία που πρέπει να ζήσεις!
Η εξυπηρέτηση στο Ο’ Neills είναι απίστευτα φιλική, με τον ιδιοκτήτη του, Ντίνο Σεϊμένη, να βρίσκεται διαρκώς στο πλάι σου φροντίζοντας να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

Πέρα όμως από το καλό φαγητό, εδώ αξίζει να ζήσεις και τα βράδια (Παρασεκυής και Σαββάτου) οπότε φιλοξενεί ζωντανή μουσική, που ανεβάζει το κέφι της παρέας.

Οι ιρλανδικές, μουσικοχορευτικές βραδιές, που διοργανώνονται συχνά-πυκνά στην pub, αλλά και η ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας σε μια από τις ουκ ολίγες τηλεοράσεις του πολυδιάστατου χώρου ή της δροσερής βεράντας, κάνουν το O’ Neills να ξεχωρίζει.

(26935888 & 99415916) Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων (απέναντι από τη στροφή για το ξενοδοχείο Elysium). Δ-Κ 09.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close