Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

2 πανέμορφα στέκια στο βουνό, για κοκτέιλ, ναργιλέ και street food!

Εδώ θα ζήσειςαξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2020

Ο Αύγουστος είναι μόλις μία ανάσα μακριά, κι αν έχουμε έστω έναν λόγο να χαιρόμαστε, αυτός είναι που τα χωριά μάς θα πάρουν και πάλι ζωή, μιας και πολλοί είναι αυτοί που θα αναζητήσουν λίγη δροσιά στα βουνά! 

Άλλωστε, λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τα καλοκαίρια στο χωριό, την ατμόσφαιρα -ειδικά το βράδυ-, την ηρεμία και τη φιλοξενία των ανθρώπων του. 

Γι' αυτό κι εμείς προτείνουμε να πάρεις την παρέα, να ανηφορίσεις για τα ορεινά και να αράξετε για κοκτέιλ δίπλα στο ποτάμι, σε δύο πανέμορφα στέκια που άνοιξαν και σε περιμένουν.

Corner Mill Lounge Bar
Αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες μας περιμένουν το φετινό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά μας, την Κακοπετριά, η οποία μόλις απέκτησε έναν ακόμα προορισμό! Στην Κακοπετριά λοιπόν κάτι άλλαξε φέτος κι αυτό είναι υπέροχο! Γιατί αλλάζουν τα βράδια μας, γίνονται πιο ρομαντικά, νοσταλγικά και αποκτούν άρωμα και γεύση! Ετοιμάσου, λοιπόν, να επισκεφθείς το Corner Mill, το οποίο έχει δημιουργηθεί σε ένα από τα -ίσως- πιο χαρακτηριστικά σημεία στο χωριό, ακριβώς κάτω από το εστιατόριο Μύλος… Διπλά στο γραφικό ποτάμι της περιοχής, κάτω από τη σκιά των δέντρων και με επαγγελματίες μπάρτεντερς να σερβίρουν πασίγνωστα αλλά και «πειραγμένα» κοκτέιλ, το Corner Mill Lounge Bar σε προκαλεί να ξεφύγεις από τα κοινότυπα. Λαχταριστά κοκτέιλ εμπνευσμένα και φτιαγμένα με μεράκι, μεσογειακό κλίμα, απέραντη όρεξη για διασκέδαση και φυσικά το καταπράσινο τοπίο για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω τις σκοτούρες της εβδομάδας. Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο χώρος διαθέτει funky street food station για να ικανοποιήσει τις γευστικές σου απαιτήσεις, ναργιλέ για τους λάτρεις του σπορ και φυσικά μουσική από DJ. 
Κράτηση και ζακετούλα… απαραίτητα! 
(99424469) Corner Mill – Κακοπετριά (Ξενοδοχείο Μύλος). Δωρεάν χώρος στάθμευσης: Ναι (παρά την εκκλησία - 30 μέτρα). *Στο χώρο τηρούνται όλες οι απαραίτητες διά νόμου προδιαγραφές Ασφάλειας και Υγείας της παρούσας κατάστασης.

Markos River Park
Το Markos River Park ανανεώθηκε και σε περιμένει αυτό το καλοκαίρι σε ένα καταπράσινο και μαγευτικό φυσικό περιβάλλον, για να περάσεις αξέχαστες στιγμές με την παρέα! Θα το βρεις στο διάσημο χωριό Καλοπαναγιώτης, δίπλα στο ποτάμι! Εκεί στήθηκε ένα μαγευτικό σκηνικό, μέσα στο πράσινο, ιδανικό για τα βράδια του καλοκαιριού. Πάμε να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με ζωντανή ελληνική μουσική, να απολαύσουμε δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ, να δοκιμάσουμε νόστιμα platters και pizza, αλλά και ναργιλέ σε πλούσιες γεύσεις!  
(99242819) Καλοπαναγιώτης. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close