Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε ένα εστιατόριο με πανοραμική θέα και νόστιμα πιάτα!

Το φετινό καλοκαίρι κάνε στάση για φαγητό και ποτό στα Λουτρά της Αφροδίτης

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2020

Αν αναζητάς το κάτι διαφορετικό, εκείνο το μαγαζί που θα το ανακαλύψεις εσύ και θα το προτείνεις ακολούθως στους υπόλοιπους φίλους και γνωστούς σου, τότε αυτή η πρόταση θα σε ενθουσιάσει... και με το παραπάνω! 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εστιατόριο σε μία μοναδική τοποθεσία την οποία ναι μεν επισκέπτονται πολλοί, λίγοι όμως γνωρίζουν όλα τα μυστικά της!

Ο λόγος για το καφεστιατόριο Λουτρά της Αφροδίτης, το οποίο βρίσκεται (όπως αποκαλύπτει και το όνομα) δίπλα στα Λουτρά της Αφροδίτης και διαθέτει με διαφορά την πιο πανοραμική θέα προς τον κόλπο Χρυσοχούς, αφού το μάτι σου από εκεί μπορεί να δει μέχρι και τον Πωμό! 

Ωστόσο, δεν ξεχωρίζει μόνο για την καταπληκτική θέα του, αλλά και για τα νόστιμα εδέσματά του, τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του και την εξυπηρέτησή τους! 

Στο μενού του θα βρεις και θα δοκιμάσεις καλοφτιαγμένα πιάτα με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, τα οποία θα επιλέξεις ο ίδιος από τη βιτρίνα που βρίσκεται στο χώρο, έχοντας ακόμα και την επιλογή του ψαρομεζέ, με τη μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, τα οποία θα συνοδεύσεις ιδανικά με ούζο ή παγωμένη μπιρίτσα.

Η γκάμα όμως δεν περιορίζεται εδώ. Μπορείς να βρεις ακόμα επιλογές σε κρέας, αλλά και σνακ όπως σάντουιτς και ομελέτες, παρέα με ροφήματα όπως καφέδες, χυμούς, αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ! 

Ένας τέλειος προορισμός τόσο για τις καθημερινές όσο και για τα σαββατοκύριακα... αλλά και ο πιο ρομαντικός για τα βράδια με πανσέληνο.

Αρκεί να φανταστείς τον ευατό σου να κάθεται εδώ και να απολαμβάνει την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Το ολόγιομο φεγγάρι που ξεπροβάλλει ακριβώς απέναντι από το εστιατόριο, πάνω από το βουνό, γίνεται τόσο βαθύ κόκκινο που νομίζεις ότι φλέγεται! Μαγεία! 

Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι στο χώρο διοργανώνιονται δεξιώσεις όπως μικροί γάμοι, βαφτίσεις και γενέθλια... ενώ το εν λόγω εστιατόριο μπορεί να αποτελέσει και το ιδανικό σκηνικό για την πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου! 

Λειτουργεί καθημερινά, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ.

(26321457, 26322070) Ριγαίνης 126, 8852, Νέο Χωριό, Πάφος. Δ-Κ 08.00-23.00. 
Facebook: aphroditesbaths
Instagram: bathsofaphrodite2

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close