Το Θέατρο Γέλιου πάει περιοδεία με την παράσταση "Κορωνής και ιός ΛΤΔ"

Πρόκειται για μία νέα κωμωδία όπου σατιρίζει τη ζωή των Κυπραίων, λίγο πριν την καραντίνα, την περίοδο της καραντίνας και μετά την καραντίνα. Το γέλιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο της παράστασης.

Μέσα από έξυπνες σκηνές και διαλόγους ο κόσμος θεατής θα δει και θα ταυτιστεί με αυτά που διαδραματίζονται μέσα στην ιστορία του έργου. 

Η ιστορία του έργου εξελίσσεται σε μια γειτονιά ενός χωριό της Κύπρου όπου ζουν άνθρωποι απλοί , καθημερινοί με τις ιδιοτροπίες τους τους καυγάδες τους και τους έρωτές τους.

Η Κορωνού (Όλγα Ποταμίτου ) είναι μία δυναμική γυναίκα η οποία κυκλοφορά συνέχεια με ένα όπλο και κυνηγά τους Κοράζινους . Είναι ο φόβος και ο τρόμος στους κατοίκους του χωριού. Είναι παντρεμένη με τον γέρο Λεοντή Κοστρίκκη  (Κωστάκης Κωνσταντίνου) ο οποίος έχει αλτσχάιμερ και μπερδεύει τους πάντες και τα πάντα! Ο Ττόφας ( Κώστας Σχοινιού) είναι ο αστυνομικός του χωριού , τύπος νευρικός , αυστηρός αλλά κατά βάθος πολύ καλός άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να επιβάλει την τάξη κατά την περίοδο της καραντίνας με συχνές εφόδους … είναι παντρεμένος με την Μαρκαρού  (Νάντια Χαραλάμπους) μία γυναίκα ( Αππωμένη ) που νομίζει επειδή είναι παντρεμένη με αστυνομικό ότι είναι κάποια… έχουν όμως και ένα γιό τον Παρασκευά ( Βαγγέλης Ιωάννου) ,που είναι ερωτευμένος με την Παρασκευούλα ( Ερμιόνη Κωμοδρόμου) που είναι κόρη της Τταλλούς ( Χριστίνα Τερεζοπούλου) μία γυναίκα,  χωρισμένη που μεγαλώνει μόνη της την κόρη της και όλη μέρα ασχολείται με τις τσούρες και τις όρνιθες της. Η συνέχεια επι σκηνής… 

Ο «Κορωνής και ιός ΛΤΔ» είναι μία κωμωδία κατάλληλη για όλη την οικογένεια χωρίς βωμολοχίες , εμπλουτισμένη με γνωστά κυπριακά και όχι μόνο τραγούδια και χορό.

Πρωταγωνιστούν: Όλγα Ποταμίτου, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Κώστας Σχοινιού, Χριστίνα Τερεζοπούλου, Βαγγέλης Ιωάννου, Ερμιόνη Κωμοδρόμου και μαζί μας φέτος και η αγαπημένη μας ηθοποιός Νάντια Χαραλάμπους. 

Ήδη οι παραστάσεις έχουν ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία σε Δήμους και Κοινότητες.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κώστα Σχοινιού. 
Μουσική: Λεόντιος Λεοντίου. 
Σκηνικά – κοστούμια: Άννας Αντωνίου. 
Διευθυντής σκηνής : Σονάυ Γιλτίζ. 
Σχεδιασμός Αφίσας: Βάσος Βλάχος.
Φωτογραφίες: Ηρακλής Μαυρομμάτης. 
Επιμέλεια και οργάνωση παραγωγής : Δώρος Κυριακίδης. 
Μέγας χορηγός: Smart discount shops   

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30