Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Τα beach bar της Λεμεσού που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

8+1 δροσερές επιλογές!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2020

Το καλοκαίρι ήρθε και, μαζί, η διάθεσή μας να πάμε να διασκεδάσουμε και να δροσιστούμε με κάποιο ποτό σε beach bar κι εδώ θα σας προτείνουμε 7+1 κορυφαίες επιλογές στη Λεμεσό.

Τα εν λόγω μαγαζιά βρίσκονται σε τρομερές τοποθεσίες, με τη θάλασσα να τα «χαϊδεύει» και τα ίδια να προσφέρουν υπέροχες επιλογές για το ποτό ή το κοκτέιλ σας. 


Nissos Beach House
Η καινούρια άφιξη στην παραλία του Lady's Mile, λέγεται Νissos Beach House και άνοιξε τις πόρτες του μόλις χθες Παρασκευή 17 Ιουλίου, στο χώρο όπου μέχρι πρότινος ήταν το γνωστό εστιατόριο Glaros. Είναι ένας υπέροχος χώρος με εντελώς ελλαδική chic αισθητική. Τα καταπληκτικά ξύλινα έπιπλα και τα οι άνετες μαξιλάρες δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ η ατμοσφαιρική μουσική σε βάζει σε mood διακοπών ακόμα και αν έχεις μόλις φύγει από το γραφείο. Το εν λόγω spot λειτουργεί και ως εστιατόριο σερβίροντας πιάτα διεθνούς κουζίνας (από burgers και club sandwich, μέχρι σαλάτες και θαλασσινά), αλλά και ως beach bar, σερβίροντας καφέδες και κοκτέιλ! Και για να πας προετοιμασμένος, θα σου πούμε ότι, αν θέλεις να πάρεις ξαπλώστρα στις 2 πρώτες σειρές θα πληρώσεις €25 και θα σου παρέχουν πετσέτα θαλάσσης και νερό, ενώ στις 3η και 4η σειρά οι χρέωση είναι στα €15 (με τις ίδιες παροχές). 
(99949157) Lady's Mile, Λεμεσός, Δ-Κ 09.00-21.00.

Sands Beach Club Resto
Καφές, φαγητό, ποτό, βουτιές και στιγμές ξεγνοιασιάς σ' ένα από τα πιο όμορφα σημεία της παραλιακής Λεμεσού.  Το νέο σποτ της συμπρωτεύουσας θα το βρεις  στη Λεωφόρο Αμαθούντος, και συγκεκριμένα απέναντι από το ξενοδοχείο Atlantica Bay.  Ονομάζεται Sands Beach Club Resto και είναι ένα απόλυτα χαλαρό στέκι, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αποτελείται από τρία επίπεδα, όπου θα βρεις πολλούς αλλά διαφορετικούς λόγους για να βρεθείς στο καθένα! Κι αυτό γιατί στο πρώτο, μία μόλις ανάσα από την παραλία, θα βρεις ξαπλώστες και ομπρέλες, σκηνικό το οποίο επαναλαμβάνεται και λίγο πιο πάνω, στο γρασίδι, όπου υπάρχουν επίσης και αιώρες. Στο χώρο δημιουργήθηκε και μία πλατφόρμα με ντεκ, όπου τοποθετήθηκαν τραπεζάκια για να αποαύσεις φαγητό και ποτό από ένα πλούσιο μενού. Σαλάτες, σάντουιτς, burger, επιλογές στη σχάρα, πίτσα, θαλασσινά, special πιάτα, μπίρες, αναψυκτικά και χυμοί, είναι έτοιμα να σε χορτάσουν και να σε δροσίσουν!  Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα γίνει αγαπημένο spot για κάθε instagramer -μιας και όλα συνθέτουν το σκηνικό του πιο χαλαρού μπαρ της πόλης.
(25 634070) Λεωφ. Αμαθούντος.


Marina Marina Beach bar
Tο μοναδικό beach bar της Μαρίνας Λεμεσού, το καλοκαίρι θα μοιάζει διαφορετικό! Εδώ θα χαλαρώσεις σε ένα από τα κρεβατάκια στο γραδίσι και στην αμμουδιά της ακτής, ενώ όταν πεινάσεις μπορείς είτε να παραγγείλεις φαγητό στην ξαπλώστρα είτε να μεταφερθείς στο μοντέρνο και δροσερό εστιατόριο για φαγητό και ποτό. Στο μενού του θα βρεις από σνακ μέχρι εντυπωσιακά πιάτα, νόστιμα επιδόρπια και κρύα ποτά.
Πληρ. 25 051878

Aplostra Restaurant Beach Bar 
All day προορισμός χαλάρωσης, διασκέδασης και φαγητού, που παρότι υπάρχει λίγα χρόνια, πλέον έχει αποκτήσει πιστούς οπαδούς. Γουστόζικη διακόσμηση, με πλεκτά καλάθια, καραβόσκοινα και κατασκευές από ψάθα, με τις άκρως αναπαυτικές ξαπλώστρες να ξεχωρίζουν. Εδώ θα απολαύσεις το φαγητό στην άνεση της ξαπλώστρας σου, θα γευτείς εύγευστα cocktail από το beach bar, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα πας από το πρωί για brunch (10.00). Το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει πιάτα με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, μερίδες κρεατικών, healthy και χορταστικές σαλάτες και σπιτικά dip. 
(77776999) Παραλία Lady’s Mil

Columbia Beach 
Ένας εντυπωσιακός χώρος, που από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε ξεχώρισε και αγαπήθηκε. Διαθέτει πέντε ξεχωριστά τμήματα, ανάμεσά τους το πολύ μεγάλο μπαρ, ο μοντέρνος χώρος με την εξωτερική πισίνα, ο χώρος με τις πολυτελείς ξαπλώστρες για μεγάλες παρέες, το άνετο εστιατόριο, όπως επίσης και τα κρεβατάκια κάτω στην παραλία για τις πιο χαλαρές στιγμές. Τα Σαββατοκύριακα εδώ θα χαλαρώσεις με καφεδάκι και smoothies, ενώ αν επιλέξεις μεσημεριανό ή δείπνο, δεν θα απογοητευτείς από τις γεύσεις. 
(25321500) Προμάχων Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος.

La Isla
Από το πρωί, μέχρι το βράδυ, το La Isla δεν σταματά στιγμή να αποτελεί το ιδανικό spot. Προσφέρει από καφέ μέχρι signature cocktails, τη δική του sangria, ενώ στο μενού θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, εξαιρετικές πάστες, αλλά και εύγευστα κρέατα. Τα βράδια μετατρέπεται στο απόλυτο beach bar, με δυνατή μουσική και άφθονο αλκοόλ. 
(25310310) Λεωφ. Αμαθούντος 17. 

Malindi Beach bar
Στην περιοχή του ξενοδοχείου St. Raphael, βρίσκεται άσπρο-ξέξασπρο και σε περιμένει να το απολαύσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού το Malindi έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς στη καλοκαιρινή Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το Malindi γεμίζει συχνά από κόσμο που είτε θέλει να συνδυάσει τον καφέ με τη θάλασσα είτε απλώς να γευματίσει. Το menu πελώριο, περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα!
Πλη. 25 379500

Guaba Beach Bar
Το Guaba Beach Bar κάνει δυναμική επιστροφή στη ζωή της Λεμεσού, σηματοδοτώντας και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου... Εξάλλου, ο παλμός κάθε καλοκαιριού κάθε χρόνο χτυπάει στο αγαπημένο μας στέκι του Guaba στη Λεμεσό. Αν και φέτος η επιστροφή, δεν έγινε με την καθιερωμένη φιέστα, εντούτοις είμαστε σίγουροι ότι οι ρυθμοί θα ανέβουν σταδιακά!
(96 340000) Λεωφ. Αμαθούντος.

PlusSea Lifestyle Bar
Από τις πιο όμορφες παραλιακές γωνιές της πόλης, το Plus Sea, εδώ και χρόνια έχει κατακτήσει δίκαια τις καρδιές των Λεμεσιανών. Μπορείς να γευματίσεις στο εστιατόριο, να απολαύσεις το ποτό σου παρέα με χαλαρή μουσική στο εξωτικό περιβάλλον του, αλλά και να κάνεις τα μπάνια σου στις γνωστές, κόκκινες, ξαπλώστρες του. Επίλεξε κάτι από pasta και δεν θα το μετανιώσεις. Στα συν βάλε και τα brunch!
(25634995) Λεωφ Αμαθούντος 5. Δ-Κ 10.00-01.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close