Πάμε Ταξίδι , Guide

Πρώτη πτήση της Emirates στη Λάρνακα μετά την άρση των περιορισμών

επανέναρξη πτήσεων προς Λάρνακα στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2020

Η πρώτη πτήση επιβατών της Emirates από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας (LCA), επανασυνδέοντας άτομα και επιχειρήσεις στην Κύπρο με το δίκτυο της Emirates. Η αεροπορική εταιρεία πετά τέσσερις φορές την εβδομάδα μεταξύ Ντουμπάι και Λάρνακας στο πλαίσιο του προγράμματος επανέναρξης πτήσεων.

Η επανέναρξη πτήσεων προς Λάρνακα στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Κύπρο και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών. Η επέκταση των υπηρεσιών επιτρέπει στους Κύπριους πελάτες να πετούν σε 24 προορισμούς σε Ασία-Ειρηνικό, συμπεριλαμβανομένης και της Αυστραλίας, και σε 8 πόλεις στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με μια βολική σύνδεση στο Ντουμπάι. Ωστόσο, με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να παραμένουν σε ισχύ σε πολλές χώρες, υπενθυμίζεται στους πελάτες να ελέγχουν τις απαιτήσεις εισόδου και εξόδου πριν ταξιδέψουν.

Η πτήση, που πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:45 (τοπική ώρα) και φτάσει στην Λάρνακα στις 13:55 (τοπική ώρα). Η εξερχόμενη πτήση αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 16:55 (τοπική ώρα) και φτάσει στο Ντουμπάι στις 21:50 (τοπική ώρα).

Πρώτα η Υγεία και η ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα βελτιωμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας της Emirates, στη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety 

Περιορισμοί ταξιδιού: Υπενθυμίζεται στους πελάτες ότι οι περιορισμοί ταξιδιού παραμένουν σε ισχύ, και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν συμμορφώνονται με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και κριτηρίων εισόδου των χωρών προορισμού τους. Επισκεφθείτε: www.emirates.com/wherewefly. Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι θα πρέπει να διαθέτουν ένα διεθνές συμβόλαιο ασφάλισης υγείας που να καλύπτει ασθένειες από το Covid-19 κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.emirates.com/flytoDubai.

Πολίτες και κάτοικοι ΗΑΕ: Οι κάτοικοι που επιστρέφουν στο Ντουμπάι μπορούν να ελέγξουν τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις στη διεύθυνση: www.emirates.com/returntoDubai 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close