Cine News , Κινηματογράφος

Μια σειρά για τη χρυσή εποχή της μαφίας στη Νέα Υόρκη, έρχεται στο Netflix

To πρώτο trailer για το Fear City του Netflix

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2020

To Netflix κινείται εδώ και αρκετά χρόνια στον αστερισμό των true crime docuseries: Από το σκοτεινό Making a Murderer μέχρι το σχεδόν σουρεαλιστικό Tiger King, και από το μυστικιστικό Wild Wild Country μέχρι το υπεράνω υποψίας Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια δολάρια και πολλές ελπίδες στο είδος. Μέχρι στιγμής, το στοίχημα κρίνεται απολύτως επιτυχημένο. Έτσι ήρθε η στιγμή για να ρίξει το κοινό μία εξονυχιστική ματιά στον υπόκοσμο του Μεγάλου Μήλου μέσα από το  Fear City: New York Vs. The Mafia.

Πρόκειται για ένα δυνατό docuseries τριών επεισοδίων που κάνει μία βουτιά στα άδυτα του οργανωμένου εγκλήματος, μέσα από τις προσπάθειες των αρχών να εξαρθρώσουν κατά τη διάρκεια των 70s και των 80s τις πέντε μαφιόζικες οικογένειες που έκαναν κουμάντο στη Νέα Υόρκη - τους Bonanno, τους Colombo, τους Gambino, τους Genovese και τους Luccese.

Το trailer

 

 

"Κάποτε η πόλη ήταν γνωστή ως Fun City (σ.σ: Πόλης της χαράς), τώρα η αστυνομία την αποκαλεί Fear City (σ.σ: Πόλη του φόβου)" ακούμε ήδη στα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εκείνα τα χρόνια ήταν η χρυσή εποχή της νεοϋορκέζικης Μαφίας, κανείς μα κανείς δεν μπορούσε να τα βάλει μαζί της ή όπως αναφέρεται στο παραπάνω βίντεο: "Το FBI δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει". 

Μέσα από μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο υλικό, από μαγνητοφωνημένες συζητήσεις παρακολουθήσεων για λογαριασμό του FBI, συνεντεύξεις με πρώην μέλη αλλά και αναπαραστάσεις παίρνουμε μία πολύ καλή γεύση για το πως το οργανωμένο έγκλημα κυριαρχούσε παντού· από τις αποβάθρες μέχρι τα εστιατόρια της πόλης και από τα συνδικάτα μέχρι τη νυχτερινή διασκέδαση. Η αυτοκρατορία που είχαν χτίσει οι Μαφιόζοι της Χρυσής Εποχής για τον εαυτό τους κόστιζε δισεκατομμύρια (αιματοβαμμένα) δολάρια.

Αν, λοιπόν, οι ταινίες του Martin Scorsese για τους κακόφημους δρόμους της Νέας Υόρκης σου προκαλούν πάντα μία μακάβρια φαντασίωση για τους μαφιόζους του Μεγάλου Μήλου, το Fear City: New York Vs. The Mafia είναι ιδανική επιλογή για σένα. Θα χρειαστεί απλά να περιμένεις μέχρι τις 22 Ιουλίου όταν και θα κάνει πρεμιέρα στους δείκτες μας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close