News , Guide

Μικρό διάλειμμα από τα 40αρια την Παρασκευή- Νέα άνοδος την Κυριακή

Θερμή και υγρή αέρια μάζα εξακολουθεί να επηρεάζει την περιοχή.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020

Mε την άγρια ομορφιά και το κύμα της θάλασσας να απλώνεται μπροστά σου, το Sea You Beach Bar αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για διασκέδαση και χαλάρωση. Στην όμορφη ακτογραμμή της περιοχής Κισσόνεργας στην Πάφο, θα το συναντήσεις κάτω από τη σκιά των ψηλών φοινικόδεντρων, με έναν υπέροχο εξωτικό διάκοσμο και χαρακτήρα, συντροφιά με chill out lounge μουσική.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με χαμηλή νέφωση και τοπική ομίχλη κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, όπου θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται στα ορεινά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια το απόγευμα παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 βαθμούς στα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Το Σάββατο δεν αναμένεται να υπάρξει μεταβολή αλλά την Κυριακή η θερμοκρασία θα έχει μικρή άνοδο για να βρεθεί πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close