Πάμε Ταξίδι , Guide

Conde Nast Traveller: Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στα 24 μέρη του κόσμου για να αποφύγεις τα πλήθη

Εμπειρίες που σίγουρα αξίζει κανείς να βιώσει αυτό το καλοκαίρι.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει την καθημερινότητα ολόκληρης της ανθρωπότητας, δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τα ταξίδια.

Αυτό που αναζητάνε, πλέον, οι περισσότεροι είναι απομόνωση και διακοπές μακριά από τα πλήθη, κάτι που αφουγκράστηκε και το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, το οποίο προτείνει στους αναγνώστες του 24 μέρη σε όλο τον κόσμο για να αποφύγουν τα πλήθη.

Εξαιρετικά μικρά ξενοδοχεία και μυστικά νησιά, από το Τέξας μέχρι τη Σρι Λάνκα και από την Φινλανδία μέχρι την Αυστραλία, φιγουράρουν στις επιλογές της Melinda Stevens, Διευθύντριας Σύνταξης τόσο της βρετανικής όσο και της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού και βραβευμένης ταξιδιωτικής συντάκτριας.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει και η μοναδική εμπειρία που μπορεί να ζήσει κανείς στους ονειρικούς Παξούς, νοικιάζοντας το δικό του σκάφος και αποφεύγοντας με τον καλύτερο τρόπο τα πλήθη. Η από θαλάσσης περιήγηση στο νησί, η γνωριμία με τις εκπληκτικές παραλίες του και, φυσικά, οι βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου στις εμπειρίες που σίγουρα αξίζει κανείς να βιώσει αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: newsbeast.gr.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close