Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5 hot spot της Λεμεσού, για να βγεις για ποτό

Τα στέκια δίπλα στη θάλασσα αλλά και αυτά με αυλή είναι, άλλωστε, το νόημα του καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2020

Η Λεμεσός σού δίνει πολλές επιλογές για έξοδο για ποτό! Τόσο δίπλα στη θάλασσα όσο και σε μοντέρνα στέκια που βρίσκονται "κρυμμένα' στο κέντρο! 

Όλα ωστόσο, έχουν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία, παρΐστικα vibes, ψαγμένα ποτά και κάνουν τις εξόδους μας μοναδικές! 

Το Check in Cyprus επίλεξε 5 από αυτά και σε στέλνει για μπαρότσαρκα!

Bordello Bar
Βελούδινες κουρτίνες, εντυπωσιακές ταπετσαρίες, ρετρό επίπλωση, φωτιστικά και για το φετινό καλοκαίρι ορθάνοικτες τζαμαρίες και τραπεζάκια στον πεζόδρομο! Αυτό είναι το σκηνικό που θα συναντήσεις στο Bordello Bar το οποίο προσφέρεται για ποτό, φαγητό και διασκέδαση. Καθημερινά από τις 18.00 για καφέ, κοκτέιλ, φαγητό και sisha! 
(99 341341) Αρ. Κυπριανού 6, Λεμεσός.

Bar du Soleil
Το πρώην 2Go στο αναδιαμορφωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, μεταμορφώθηκε σε ένα στυλάτο και πολύ elegant all day προορισμό, ιδανικό και για βραδινό ποτάκι με την παρέα! Ανάμεσα λοιπόν σε πράσινα φυτά, και μια εντυπωσιακή μπάρα, με ντιζαϊνάτα stools, θα επιλέξεις ανάμεσα σε κλασικά ή signature cocktails, gin & tonic, μπίρες (σε μπουκάλι αλλά και draught), κρασί, αλλά και λίγες αλλά αξιόλογες επιλογές για συνοδευτικά, από τις οποίες εμείς προτιμούμε πάντα την ιταλική πίτσα του. Στα συν βάλε και το γεγονός ότι εδώ θα απολαύσεις και εκλεκτό shisha. 
(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Μarina Roof Bar
Η αλήθεια είναι πως η «κουλτούρα» της ταράτσας δεν έχει ακόμη πολλούς υποστηρικτές στην Κύπρο, και ειδικά στα παράλια όπου η θέα σε πολλές περιπτώσεις κόβει την ανάσα! Ωστόσο, αυτή η επιλογή, μπορεί να δώσει μία διαφορετική αίσθηση στις εξοδους μας, προσφέροντας απίθανα κοκτέιλ, δροσιά και ωραία θέα.Στo Marina Roof Bar λοιπόν, το οποίο επέστρεψε, θα απολαύσεις ένα απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό, με θέα την πανέμορφη Μαρίνα Λεμεσού. Θα το βρεις πάνω από το TGI Fridays, με ποτά και signatures cocktails, κρασιά και κάποιες επιλογές για να συνοδεύσεις το ποτό σου, αλλά και funky μουσική για να περάσεις καλά.
(25 051500) Limassol Marina. 

Gin Garden
Το Library έφτιαξε και φέτος την υπέροχη αυλή του, το Gin Garden. Συγκεκριμένα, η αυλή του Μεγάρου Παυλίδη φιλοξενεί από το καλοκαίρι του 2016 το Gin Garden, ένα bar που δημιουργήθηκε με κεντρικό άξονα την ανάγκη του κόσμου να χαλαρώσει και να κοινωνικοποιηθεί σε ένα όμορφο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης. Η συλλογή του Gin Garden περιλαμβάνει πολλές επιλογές σε τζιν, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς. Εκτός από τα Gin & Tonic υπάρχει και κοκτέιλ μενού, όπως επίσης και spirits, μπίρες, κρασιά, καθώς και επιλογές για συνοδεύσεις το ποτό σου, όπως burgers, pizza και σαλάτες.
(96 108877) Ιφιγενείας 23, Μέγαρο Παυλίδη, Λεμεσός.

Ζester 
Αν συχνάσεις στην παλιά Λεμεσό, και συγκεκριμένα στα μαγαζάκια της οδού Ελευθερίας, τότε σίγουρα γνωρίζεις πως εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει ένα στέκι που από την πρώτη μέρα που άρχισε τη λειτουργία του δεν επαναπαύεται ποτέ, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες του να απολαμβάνουν το ποτό τους, παρέα με μουσική και ενίοτε με μοναδικές γεύσεις από το food track που στήνεται απ' έξω... Ένα σκηνικό που άλλαξε (μεν) εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο παραμένει πάντα παραμυθένιο και εκλεπτυσμένο. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός... Αυτή την περίοδο και μέχρι να τελειώσουν οι απαγορεύσεις και τα μέτρα (αλλά και το καλοκαίρι), η στοά δίπλα στο διάσημο πλέον Zester στην οδό Ελευθερίας, θα είναι πιο δροσερή και ανθισμένη από ποτέ, και θα σερβίρει καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και ποτά! Κι αυτός θα είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους παραμείνουν το φετινό καλοκαίρι στην πόλη, για συναντήσεις με φίλους και χαλαρωτικές εξόδους. To Ζester λοιπόν υποδέχεται το πρώτο του καλοκαίρι στον κήπο κι εμείς δίνουμε ραντεβού εκεί. Εσύ απλά κάνε την κράτησή σου.
(99 895833) Ελεθερίας 108.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close