Cine News , Κινηματογράφος

Έρχεται η συνέχεια του Bird Box από το Netflix

Το μεταποκαλυπτικό θρίλερ με την Sandra Bullock που έσπασε κάθε ρεκόρ στη δημοφιλή πλατφόρμα επιστρέφει με τη συνέχειά του.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2020

Δύο χρόνια πριν, το Netflix πρόβαλε στην πλατφόρμα του την ίσως πιο επιτυχημένη πρωτότυπη κινηματογραφική του παραγωγή, το Bird Box (Με τα μάτια κλειστά) της Susanne Bier με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock, που σημείωσε πάνω από 80.000.000 views παγκοσμίως τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.

Πρόκειται για ένα μεταποκαλυπτικό θρίλερ, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Josh Malerman. Η υπόθεσή του περιστρέφεται γύρω από την Malorie που μαζί με δύο παιδιά, το Αγόρι και το Κορίτσι, αναζητά απεγνωσμένα καταφύγιο, προκειμένου οι τρεις τους να γλιτώσουν από ένα κύμα μαζικών αυτοκτονιών που αποδεκατίζει τον πληθυσμό. Αιτία των αυτοχειριών είναι η οπτική επαφή με μία άμορφη ύπαρξη, εξ' ου και το γεγονός ότι σε όλο το φιλμ κυκλοφορούν με δεμένα μάτια.

Η κινηματογραφική συνέχεια 
Όπως ανέφερε ο Malerman σε συνέντευξή του στο Inverse, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μες στο καλοκαίρι τη συνέχεια του βιβλίου με τίτλο Malorie και αποκάλυψε ότι η κινηματογραφική του μεταφορά είναι ήδη στα σκαριά. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Bird Box 2 θα λάβει χώρα δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας με το Αγόρι και το Κορίτσι να είναι πλέον 16 ετών και να ζουν με την Malorie σε μια εγκαταλελειμμένη καλοκαιρινή κατασκήνωση. Όταν η τελευταία πληροφορείται ότι δύο αγαπημένοι της άνθρωποι, που εκείνη τους θεωρούσε νεκρούς, κατάφεραν τελικά να επιβιώσουν, θα ξεκινήσει ένα δεύτερο, τρομακτικό ταξίδι για τους τρεις τους. 

Πηγή: esquire.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close