Cine News , Κινηματογράφος

Τι να δεις στο Netflix αυτό το καλοκαίρι

Όσα πρέπει να βάλεις στην watch-list σου

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2020

Κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει τις επιπτώσεις του Covid-19 στη βιομηχανία του σινεμά. Με τους περισσότερους εσωτερικούς κινηματογράφους να παραμένουν κλειστοί, οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας έχουν γίνει ένα ευχάριστο χόμπι. Το Netflix εφοδιάζει με νέες σειρές και ταινίες το περιεχόμενό του συνεχώς, δίνοντας μια γλυκιά αίσθηση διαφυγής και χαλάρωσης.

Cursed (17/7)
Οι θαυμαστές του «13 γιατί» και του «Knives Out» θα αναγνωρίσετε την Katherine Langford, πρωταγωνίστρια στο Cursed, βασισμένο στο επερχόμενο βιβλίο με το ίδιο όνομα. Οπλισμένη με μυστηριώδεις δυνάμεις κι ένα θρυλικό σπαθί, η νεαρή επαναστάτρια Νίμουε συνεργάζεται με τον γοητευτικό μισθοφόρο Αρθούρο για να σώσει τους ανθρώπους της.

Ο Γύρος του Κόσμου με τον Ζακ Έφρον
Ο ηθοποιός Ζακ Έφρον ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο με τον ειδικό σε θέματα ευεξίας Ντάριν Ολίν, σε μια ταξιδιωτική σειρά που εξερευνά έναν υγιή, βιώσιμο τρόπο ζωής. Αν αναζητάτε μια φιλική προς το περιβάλλον ταξιδιωτική απόδραση, αυτή η σειρά θα σας συναρπάσει.

Η Παλιά Φρουρά
Τέσσερις αθάνατοι πολεμιστές που προστατεύουν κρυφά την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες γίνονται στόχος εξαιτίας των δυνάμεών τους, όταν ανακαλύπτουν μια νέα αθάνατη ύπαρξη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Σαρλίζ Θερόν, στο τιμόνι μια ομάδας αθάνατων πολεμιστών που έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια πολεμώντας να σώσουν τον κόσμο.

Το Κλαμπ της Κλόντια Κίσι
Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ, δημιουργοί ασιατικής καταγωγής αποτίουν φόρο τιμής σ’ έναν εμβληματικό χαρακτήρα των βιβλίων «Η Λέσχη των Μπέμπι-Σίτερ» που γκρέμισε στερεότυπα. Στην ταινία συναντάμε ένα χαρισματικό καστ από Ασιάτες-Αμερικανούς καλλιτέχνες και συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένων των Yumi Sakugawa, Sarah Kuhn και Phil Yu, που μοιράζονται νοσταλγικές αναγνώσεις, προσωπικές αναμνήσεις και κολάζ σε στιλ DIY.

Με Πολλή Αγάπη: Ο Θρύλος του Γουόλτερ Μερκάδο
Εκτυφλωτικός και καλόκαρδος, ο θρυλικός αστρολόγος Γουόλτερ Μερκάδο εξαφανίστηκε στο απόγειο της δόξας του. Αυτό το ντοκιμαντέρ εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Άπατρις
Δυναμική, συναρπαστική και βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία, η σειρά ακολουθεί τα βήματα τεσσάρων αγνώστων (μια φυγάς, ένας γενναίος πρόσφυγας, μια γραφειοκράτισσα κι ένας πατέρας) που συναντιούνται σ’ ένα κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αυστραλία. Με τους Κέιτ Μπλάνσετ και Ντομινίκ Γουέστ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτή η μίνι σειρά είναι ένα εκπληκτικό δράμα που φέρνει στο φως επώδυνες αυστραλιανές αλήθειες.

Πες Ναι
Τι καλύτερο για να περάσεις την ώρα σου, από τις ιστορίες αγάπης ζευγαριών που πάντα σκόπευαν να παντρευτούν, αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν ήταν ποτέ σε θέση να κάνουν τη μεγάλη μέρα τους πραγματικότητα. Σε αυτό το ριάλιτι, καταφέρνουν και ξεπερνούν εμπόδια για να γιορτάσουν τον έρωτά τους σε ονειρικούς γάμους σχεδιασμένους από τρεις ειδικούς σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Homemade
Καταξιωμένοι σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο διοχετεύουν τη δημιουργικότητά τους, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, σε αυτήν τη συλλογή ταινιών μικρού μήκους.

Αθλήτρια Α
Ένα ντοκιμαντέρ που εστιάζει στις αθλήτριες που κακοποίησε ο γιατρός της Γυμναστικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ Λάρι Νάσαρ και στα ΜΜΕ που ξεσκέπασαν την τοξική της κουλτούρα.

Ο Πολιτικός
Η πρώτη σεζόν της σχολικής κωμωδίας του Ράιαν Μέρφι παρουσίασε την πολιτική άνοδο του Payton Hobart, ενός φιλόδοξου εφήβου που αγωνίστηκε να γίνει πρόεδρος της τάξης ελπίζοντας ότι θα καταλήξει στον Λευκό Οίκο. Μετά από μια γλυκόπικρη νίκη και μια αναγκαστική παραίτηση, η σειρά κάνει ένα χρονικό άλμα τριών χρόνων, βλέποντας τον φοιτητή πανεπιστημίου στη Νέα Υόρκη, αποφασισμένο να θέσει την υποψηφιότητά του για την κρατική γερουσία.

Wasp Network
Ο Έντγκαρ Ραμίρεζ και η Πενέλοπε Κρουζ πρωταγωνιστούν στην εντατική μελέτη του Ολιβιέ Ασαγιάς για τη διεθνή κατασκοπεία. Βασισμένη στο βιβλίο του Φερνάντο Μωράις «The Last Soldiers of the Cold War», η σειρά παρακολουθεί μια ομάδα κουβανέζων μυστικών πρακτόρων που παρουσιάζονται ως αντιφρονούντες τη δεκαετία του ’90.

Da 5 Bloods
Στη νέα ταινία του Σπάικ Λι, παρακολουθούμε τέσσερις Αφροαμερικανούς βετεράνους, που επιστρέφουν στο Βιετνάμ δεκαετίες μετά από τον πόλεμο για να βρουν τη σορό του αρχηγού τους – κι έναν θαμμένο θησαυρό.

Fab 5
Πιάστε τα χαρτομάντηλα! Μια ολοκαίνουρια πεντάδα σερβίρει συμβουλές για στιλ, συναισθηματικά φορτισμένες μεταμορφώσεις και συγκινητικές αποκαλύψεις που μας αγγίζουν.

Τζέφρι Έπσταϊν: Βρόμικα Πλούτη
Σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, τα θύματα διηγούνται πώς ο καταδικασμένος σεξουαλικός παραβάτης Τζέφρι Έπσταϊν χρησιμοποιούσε τα πλούτη και τη δύναμή του για να κακοποιεί.

Πηγή: Vogue.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close