Πάμε Ταξίδι , Guide

Μοναδική προσφορά στα εισιτήρια από την Aegean Airlines!

Ταξιδέψτε μαζί με 50% έκπτωση στο δεύτερο εισιτήριο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2020

Κερδίστε 50% για το δεύτερο άτομο που θα ταξιδέψει μαζί σας, κλείνοντας απλά και μόνο εισιτήρια με την Aegean Airlines.

Είναι πολύ απλό:
1. Επισκεφθείτε το aegeanair.com ή το olympicair.com ή το Aegean app
2. Αναζητήστε τις ιδανικές πτήσεις για εσάς
3. Εισαγάγετε τον εκπτωτικό κωδικό "X2FUNDEAL" στο πεδίο "Εκπτωτικός κωδικός" που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση πτήσης
4. Κλείστε τα εισιτήριά σας με οποιαδήποτε τιμή Economy ή Business Class

Ισχύει για νέες κρατήσεις σε Economy και Business έως τις 13/7, για δύο επιβάτες.

Ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού από 20/7/2020 έως 31/10/2020.

Κλείσε εισιτήρια ΕΔΩ.

Όροι & Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για νέες κρατήσεις με δύο (2) επιβάτες ανά κράτηση που θα πραγματοποιηθούν από 7/7/2020 έως 13/7/2020 για πτήσεις με ημερομηνίες ταξιδιού από 20/7/2020 έως 31/10/2020. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε οποιαδήποτε ναύλο Economy (GoLight, Saver & Flex) και Business Class των AEGEAN και Olympic air. Αφορά σε απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς/ από όλους τους προορισμούς εξωτερικού προς /από όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα με την AEGEAN και την Olympic air. Η προσφορά αποτελείται από έκπτωση 50% για το δεύτερο εισιτήριο της κράτησης. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων πτήσεων και επίναυλου καυσίμων και όχι για τη συνολική αξία του εισιτηρίου. Η απόδοση της έκπτωσης ισχύει μόνο κατά την αρχική κράτηση και δεν είναι δυνατή μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking».
Η προσφορά θα ενεργοποιηθεί μόνο όταν ο εκπτωτικός κωδικός "X2FUNDEAL" εισαχθεί στο πεδίο "Εκπτωτικός κωδικός" που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης. Ο εκπτωτικός κωδικός δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση. Όλες οι πτήσεις που περιλαμβάνονται μέσα στην κράτηση θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός της περιόδου ισχύος της προσφοράς  (έως τις 31/10/2020), διαφορετικά ο εκπτωτικός κωδικός δε μπορεί να ενεργοποιηθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης με πρωτοβουλία του επιβάτη, θα πρέπει να ακυρωθούν και τα δύο (2) εισιτήρια των επιβατών και θα εφαρμόζεται πολιτική επιστροφής χρημάτων ανάλογα με την πολιτική ακύρωσης του ναύλου που έχει αγοραστεί. Επιτρέπονται online αλλαγές εισιτηρίων. Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί διαφορά ναύλου. Σε περίπτωση που η κράτηση πραγματοποιείται μέσω καναλιού που δεν είναι online (π.χ. τηλεφωνικό κέντρο) και ο επιβάτης ζητά αλλαγή εισιτηρίου μέσω του καναλιού αυτού, αλλαγή εισιτηρίου κατά την περίοδο προσφοράς εφαρμόζεται με τους ναύλους της έκπτωσης. Μετά την περίοδο προσφοράς, η αλλαγή εισιτηρίου χρεώνεται με τη διαφορά ναύλου του πλήρους ναύλου. Δεν υπάρχει χρέωση για συναλλαγή χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας. Η τρέχουσα προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με οποιαδήποτε άλλη  τρέχουσα προσφορά. Για όλα τα υπόλοιπα, ισχύουν κανόνες ναύλων.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close