News , Guide

Άστατος ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με τονδιευθυντή της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κλεάνθης Νικολαΐδης

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2020

Στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησε ο διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κλεάνθης Νικολαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πτώση της θερμοκρασίας  

Αρχικά ο κύριος Νικολαΐδης ανέφερε ότι  η θερμοκρασία μέχρι τώρα κινείται στα ίδια επίπεδα με τα χθεσινά.

Διευκρίνισε ότι κατά τη διάρκεια του απογεύματος η θερμοκρασία θα συγκρατηθεί διότι θα αυξηθεί το επίπεδο των ανέμων σε 4-5 μποφόρ, ενώ μερικές περιοχές θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Για την υγρασία ανέφερε ότι τα επίπεδα θα είναι καλύτερα από τα χθεσινά, ενώ πρόσθεσε ότι η μέρα μας θα είναι πολύ καλύτερη από χθες και για τις συνθήκες εξωτερικών εργασιών.

Για το απόγευμα αλλά και για τις επόμενές μέρες επισήμανε ότι κυρίως την Παρασκευή υπάρχει πιθανότητα βροχόπτωσης και μεμονωμένων καταιγίδων ως αποτέλεσμα ύφεσης ενός κυκλωνικού συστήματος χαμηλών πιέσεων που επηρεάζει την περιοχή και κινείται προς την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

«Αύριο η θερμοκρασία στο εσωτερικό και στα ορεινά θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 27 στα υψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξει μικρή άνοδος στη θερμοκρασία, ενώ θα συνεχιστεί μέχρι το Σαββατοκύριακο», συμπλήρωσε.

Ο Κύριος Νικολαΐδης διευκρίνισε ότι αυτό το σύστημα που επηρεάζει την περιοχή μας προέρχεται από την περιοχή του κόλπου της Γένοβας, ενώ επηρεάζει έντονα τον ελλαδικό χώρο.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close