Bars & Clubs , News & Events

Το ΠαωνιέραFest αναβάλλεται για φέτος

Αναβολή και για ένα από τα πιο αυθεντικά κυπριακά πάρτι στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2020

Φέτος, δεν οι διοργανωτές ενός από τα πιο αυθεντικά πάρτι στην παραλία δεν μας καλού να πάρουμε τις παγωνιέρες μας... και να τους ακολουθήσουμε... κι αυτό εξαιτίας της πανδημίας.

Το event "έλα με την παωνιέρα σου" ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλου του για το 2021.

Πιο κάτω ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της ομάδας: 

Φίλοι της παωνιέρας, φέτος δυστυχώς επικοινωνούμε μαζί σας για 2 λόγους που δεν θέλαμε, αλλά αναγκαζόμαστε να το κάνουμε.

Πρώτον. Οι εξελίξεις με την κατάσταση του ιού, η περίοδος που προηγήθηκε επροβληματίσαν μας τζιαι εδυσκολέψαν μας πολλά. Επειδή δεν είχαμε τον χρόνο να οργανωθούμε όσο θα θέλαμε και στις ημερομηνίες που θέλαμε , η 6η μας παρτάρα εκτός κάποιας εξαιρετικής ανατροπής , ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για του χρόνου.

Δεύτερον. Συχνά , δεχόμαστε μηνύματα που φίλους μας, για beach party κ.α δρώμενα που διοργανώνονται με το ίδιο όνομα ή με παραλλαγή του ονόματος του πάρτη μας. Κοπέλλια δεν έχουμε καμία σχέση εμείς! Οτιδήποτε κάμει η ομάδα μας ανακοινώνεται που δαμέ στο ΠαωνιέραFest. Τώρα το θέμα της συνωνυμίας ή της παραλλαγής του ονόματος , παρόλο που δεν μας βρίσκει σύμφωνους , δεν θα μας απασχολήσει άλλο προς το παρόν. Μακάρι να γίνουνται πράματα , να οργανώνονται νέοι άνθρωποι , τζιαι να ξεφεύγουμε λίο που τα συνηθισμένα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close