Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+1 μέρη όλο γλύκα για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας

Γουστόζικα μέρη που λατρεύουν τη σοκολάτα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2020

Είναι η γλυκιά αδυναμία που έχουμε όλοι. Την γευόμαστε με την πρώτη ευκαιρία κι ας μας γεμίζει με λίγες παραπάνω θερμίδες διότι η γλυκά που αφήνει στο στόμα μας είναι μοναδική.

Ο λόγος για την λατρεμένη μας σοκολάτα που σήμερα γιορτάζει και μαζί της σκοπεύουμε να το γιορτάσουμε και εμείς σε έξι μέρη όλο νοστιμιά και γλυκάδα.

Η 7η μέρα του  Ιουλίου θεωρείται ως η Παγκόσμια Ημέρα Σοκολάτας και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που έφθασε η σοκολάτα  στην Ευρώπη,  στις 7 του Ιουλίου του 1550. Ωστόσο  η ημερομηνία καθιερώθηκε το 2015.

Colors Cafe
Σύγχρονο ντιζάιν και ένα πολύ εντυπωσιακό μενού με γλυκά φτιαγμένα από μοναδικής ποιότητας σοκολάτες που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό. Ο λόγος για το Colors Cafe του πολυτελούς Four Seasons hotel που σε περιμένει στο φινετσάτο χώρο του με τη μοντέρνα επίπλωση για να σε σερβίρει εκλεκτό καφέ, ενώ σου δίνει την επιλογή να απολαύσεις φρεσκοφτιαγμένα γλυκά από τις βιτρίνες του! 
(25858000) Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός. 

Μελίρρυτον - Παραδοσιακό Γλυκοπωλείο
Εκτός από τα ποιοτικά σιροπιαστά, γλυκά του ταψιού και ελληνικές πίτες τα οποία μπορείς να απολαύσεις επί τόπου με καλό καφέ, το Μελίρρυτον σού φτιάχνει και γλυκά σο-κόλαση όπως σοκολατόπιτα με παγωτό ή λάβα σοκολάτας. Ένας όμορφος, ζεστός χώρος που ακολουθεί τα ελληνικά πρότυπα των παραδοσιακών γλυκοπωλείων. Ο χώρος μικρός, περιποιημένος και ζεστός με ρουστίκ δάπεδο και χαμηλό φωτισμό. 
(22320303) Λεωφόρο Σταυρού, Στρόβολος, Λευκωσία.

Pralina Experience Λευκωσία
H υψηλής αισθητικής διακόσμηση του σε συνδυασμό με τις υπέροχος γλυκές γεύσεις του που φέρουν την υπογραφή του γνωστού ζαχαροπλαστείου Pralina, καθιστούν το Pralina Experience ως τον απόλυτο προορισμό για ένα λαχταριστό γλυκό με κύριο συστατικό του την σοκολάτα. 
(22665588) Στασικράτους 31, Λευκωσία

Pralina Experience Λεμεσού
Το μαγαζί της Λεμεσού έχει υποστεί ολικό facelift και άνοιξε πριν από λίγες μέρες ξανά. Ο νέος του χώρος είναι ένα πραγματικό στολίδι, αφού μοιάζει πολύ με το "πρωτεουουσιάνικο αδερφάκι" του στην Στασικράτους – όπως φυσικά και όλο το design και concept. Είναι άκρως εντυπωσιακό, με υψηλή αισθητική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, «ντυμένο» με μάρμαρο και εκλεπτυσμένες χρυσές πινελιές, πίνακες και διακοσμητικά! Το ζαχαροπλαστείο ξεχωρίζει εντελώς πλέον από το εστιατόριο και μεταφέρεται στον πίσω χώρο, στην οδό Θέκλας Λυσιώτη 39. Τα γλυκά ξεδιπλώνονται μπροστά σου μέσα από τις λευκές μαρμάρινες βιτρίνες και δεν ξέρεις τι να πρώτο διαλέξεις. Εδώ θα ανακαλύψεις τον μαγικό κόσμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής όπως μόνο τα Pralina Confectioneries μπορούν να τον προσφέρουν μέσα από μοναδικές γλυκές δημιουργίες, φτιαγμένες με αγνές πρώτες ύλες.
(25355338) Λεωφόρος Μακαρίου 224 Γ΄, Λεμεσός

Chocolate Maze
Άλλο ένα μέρος που τιμάει τη σοκολάτα στο έπακρον. Το Chocolate Maze Σερβίρει κρέπες, βάφλες, βαφλάκια και ρολάκια-sushi κρέπας με σοκολάτα. Φτιάχνει, επίσης, σουβλάκια κρέπας, βάφλες σε ξυλάκι και αμερικάνικα pancake αλλά και fondue σοκολάτας. Ναι σου φέρνει ζεστή υγρή σοκολάτα στην οποία βουτάς φράουλες, μπισκότα κλπ
(96069727) Ονασαγόρου 53. Δ-Σ 16.00-23.30 & Κ 11.00-24.00.

Let them eat cake
Όταν λέμε πως εδώ θα φας τα καλύτερα γλυκά το εννοούμε. Πληθωρικές, έντονες, δυναμικές γεύσεις σοκολάτας με αμερικανικό αέρα. Ένας ελκυστικός χώρος, με καλλιτεχνικό αέρα που σερβίρει θεσπέσια και ολόφρεσκα γλυκά.
(99313151, 26221462) Αγίου Θεοδώρου 2, Πάφος.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close