Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

To success story μίας από τις πιο διάσημες πίτσες, που συνεχώς εξελίσσεται

Μία πιτσαρία που άντεξε στο χρόνο και εξελίσσεται λανσάροντας ένα πρωτοποριακό vegan menu.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2020

Μπορεί στην παρούσα ζωή να είσαι Λεμεσιανός, στην προηγούμενη όμως σίγουρα ήσουν Ιταλός. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κόλλημα με την πίτσα και όχι όποια κι όποια, αλλά με την Jack’s Pizza, που τρως από παλιά…

Η «Jack's Pizza» είναι συνώνυμο με τις πίτσες delivery στα σπίτια μας που μας έχουν συνοδεύσει σε γενέθλια, γιορτές και οικογενειακές συνάξεις αρκετά χρόνια τώρα. Πάνω από 45 για την ακρίβεια. Μαζί έχουμε φάει ψωμί κι ελιά (με μπέικον και μοτσαρέλα…).

Η «Jack's Pizza» λοιπόν, είναι η πρώτη πιτσαρία που δημιουργήθηκε στη Λεμεσό το 1975, στην οδό Μιχαήλ Μιχαηλίδη, στην περιοχή Αριέλ. Εκεί όπου θα την βρεις μέχρι και σήμερα. 

Αν επιλέξεις να επισκεφτείς ή να παραγγείλεις από την πιο παλιά πιτσαρία της Λεμεσού, να ξέρεις πως στο μενού της θα βρεις 19 διαφορετικές πίτσες, ανάμεσα σε αυτές και η Jack's Special, η οποία είναι η πιο δημοφιλής πίτσα του μαγαζιού και περιέχει ζαμπόν, μπέικον, τυρί και μανιτάρι. Το κατάστημα σού δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου πίτσα με τα υλικά της επιλογής σου. 

Πρόσφατα η Jack's Pizza έκανε ακόμα ένα πρωτοποριακό βήμα, προσθέτοντας στο μενού της (που πέρα από πίτσες, περιλαμβάνει ορεκτικά, pasta, burgers, sandwiches, σαλάτες, συνοδευτικά) και vegan επιλογές! 

Εξ ου και η νέα «σταρ» στο μενού είναι η ακατάμαχητη πίτσα Quinoa Vegan Pizza, με βάση φτιαγμένη από κινόα, σάλτσα ντομάτας, πράσινες πιπεριές, φρέσκια ντομάτα, ελιές, ρίγανη, αγκινάρες και vegan τυρί. 

Πέρα από την Quinoa Pizza, οι vegan μπορούν να επιλέξουν πίτα Falafel, Zaatar Pie (με λιβανέζικες καταβολές), την Fasting Pizza (με τυρί σόγιας), το Quinoa Vegan Kale Burger, Spaghetti Napolitana και νόστιμη γλυκοπατάτα με ρίγανη.

Το μόνο λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις αν θέλεις να παραγγείλεις Take Away, Delivery, ή αν προτιμάς να γευματίσεις/δειπνήσεις στο χώρο της.

Θα τη βρεις στην οδό Μιχαήλ Μιχαηλίδη, στη Λεμεσό, ανοικτή καθημερινά, από τις 12.00 μέχρι τις 24.00.

Για κρατήσεις και για παραγγελίες, τηλεφώνησε στα 25366424, 25342047.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close