Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η απόλυτη εμπειρία απόλαυσης επιστρέφει στα Pralina Experience και Confectioneries Λεμεσού

Ρίξαμε τις πρώτες κρυφές ματιές στα Pralina Experience και Pralina Confectioneries στη Λεμεσό, τα οποία μπαίνουν σενέα εποχή!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2020

Τέλος στην αναμονή για το reopening των Pralina Experience στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, το οποίο παραμένει κλειστό τους τελευταίους μήνες για σκοπούς ανακαίνισης. 

Σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου, το πολυβραβευμένο εστιατόριο ανοίγει ξανά τις πόρτες του, επιφυλάσσοντας εντυπωσιακές εκπλήξεις, σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το ολοκαίνουργιο διαμάντι της πόλης, θα γίνει το νέο talk of the town της συμπρωτεύουσας.

Το re-opening που θα αφήσει εποχή
Το μαγαζί της Λεμεσού έχει υποστεί ολικό facelift! Ο νέος του χώρος είναι ένα πραγματικό στολίδι, αφού μοιάζει πολύ με το "πρωτεουουσιάνικο αδερφάκι" του στην Στασικράτους – όπως φυσικά και όλο το design και concept. 

Είναι άκρως εντυπωσιακό, με υψηλή αισθητική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, «ντυμένο» με μάρμαρο και εκλεπτυσμένες χρυσές πινελιές, πίνακες και διακοσμητικά! 

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο ισόγειο (αφού το εστιατόριο προηγουμένως βρισκόταν στον πρώτο όροφο), όπου πλέον θα απολαμβάνουμε εκλεπτυσμένες γεύσεις, κι όπου δημιουργήθηκε κι εδώ ένα επιβλητικό bar, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα. Εδώ μπορείς να απολαμβάνεις τα ευφάνταστα 

Όσον αφορά στο μενού, κι αυτό είναι εναρμονισμένο με τη Λευκωσία, μιας και τη δημιουργία του ανέλαβε ο executive chef Ηλίας Αριστοτέλους μαζί με την ικανότατη ομάδα του, και αποτελείται από σύγχρονες μεσογειακές προτάσεις με έντονα στοιχεία από τη διεθνή κουζίνα. Αξιοσημείωτες προσθήκες αποτελούν τα sushi, τα tacos και φυσικά ο επώνυμος εξειδικευμένος φούρνος με ξυλοκάρβουνα, Josper.

Ένα ζαχαροπλαστείο-έργο τέχνης! 
Το ζαχαροπλαστείο ξεχωρίζει εντελώς πλέον από το εστιατόριο και μεταφέρεται στον πίσω χώρο, στην οδό Θέκλας Λυσιώτη 39. Τα γλυκά ξεδιπλώνονται μπροστά σου μέσα από τις λευκές μαρμάρινες βιτρίνες και δεν ξέρεις τι να πρώτο διαλέξεις. Εδώ θα ανακαλύψεις τον μαγικό κόσμο της υψηλής ζαχαροπλαστικής όπως μόνο τα Pralina Confectioneries μπορούν να τον προσφέρουν μέσα από μοναδικές γλυκές δημιουργίες, φτιαγμένες με αγνές πρώτες ύλες.

Η αναμονή για τη πιο γλυκιά εμπειρία τέλειωσε.  Από το Σάββατο 4 Ιουλίου, το νέο ζαχαροπλαστείο Pralina Λεμεσού σε περιμένει εκεί όπου η απόλαυση συναντά την απόλυτη αισθητική.

Πληρ. 25 355336.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close