Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό, ανοίγει (ξανά) τις πόρτες του

Εδώ θα ζήσεις ονειρεμένες διακοπές!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2020

Η εταιρεία Stademos Hotels ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του μοναδικής πολυτέλειας και αισθητικής ξενοδοχείου AMARA. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 17 Ιουλίου. 

Ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, με μοναδικές υπηρεσίες, ένα εξαιρετικό spa και τρία διάσημα εστιατόρια: το Matsuhisa Limassol, το Ristorante Locatelli και το Armyra by Papaioannou.

Το εντυπωσιακό και επιβλητικό AMARA είναι χτισμένο σε μια μαγευτική τοποθεσία της παραθαλάσσιας Λεμεσού, στα νοτιοανατολικά της πόλης. Τοποθετημένο πάνω στην αμμώδη παραλία του αριστοκρατικού αρχαίου βασιλείου της Αμαθούντας, όλα
τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείουπροσφέρ ουν απρόσκοπτη θέα της Μεσογείου και του ευρύτερου ορίζοντα.

Διαθέτει 207 ευρύχωρα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, ενώ στον τελευταίο όροφο του κτηρίου βρίσκονται οι διώροφες σουίτες duplex οι οποίες προσφέρουν υπηρεσία προσωπικού σεφ στο επάνω επίπεδο με roof garden και ιδιωτική πισίνα.

Πάνω στην παραλία και σε απόσταση από το κεντρικό κτήριο βρίσκονται μια σειρά από μπανγκαλόου ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, τα οποία διαθέτουν κουζίνα και τη δυνατότητα υπηρεσιών προσωπικού σεφ, είναι ιδανικά για μεγάλες παρέες ή οικογένειες που αναζητούν ιδιωτικότητα.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν διακοσμηθεί με απαλές, αμμώδεις αποχρώσεις, μπλε και τυρκουάζ τόνους καθώς και φυσικό ξύλο ash.

Kλείσε διαμονή, στο https://www.amarahotel.com/

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close