Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτές οι εντυπωσιακές βίλες θα σου χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης, σε πολύ καλές τιμές

Το Julipapas Gardens, ψάχνει τουςκατοίκους του για το φετινό καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2020

Εσύ πού θέλεις να περάσεις τις διακοπές σου φέτος;

Σε μεζονέτες ή διαμερίσματα, με όλα τα κομφόρ και μοναδική θέα, ή μήπως σε πολυτείς βίλες με φιλικό προς τα παιδιά προφίλ ή και αυτόνομες κατοικίες (μετά ξενοδοχειακών παροχών); Όπως κι αν φαντάζεστε τις ιδανικές για εσένα, τους φίλους ή την οικογένειά σου, μεγάλες και μικρές, αποδράσεις, το μοναδικό Julipapas Gardens, σου δίνει προτάσεις για κάθε στυλ, επιθυμία και ανάγκη.

Εξάλλου, πρόκειται για ένα μοναδικό συγκρότημα, που απέχει μόνο λίγα μόνο χιλιόμετρα από την καυτή πρωτεύουσα και λίγα μόνο λεπτά μακριά από την κοσμοπολίτικη Λεμεσό, σε έναν μοναδικό παραθαλάσσιο προορισμό, την Κισσόνεργα της Πάφου.

Άσε δε που το σκηνικό στον όλο μινιμαλισμό του, θυμίζει… ελληνικό νησί!

Πού βρίσκεται
Το Julipapas Gardens βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στην Κάτω Πάφο και την περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και θα αποτελέσει το φετινό σου καταφύγιο, είτε αναζητάς τη χαλάρωση, είτε την πολυτέλεια, είτε την άνεση και το στυλ! 

Θα το βρεις σε μία περιοχή που μπορεί να αποτελέσει βάση για εξερευνήσεις και εκδρομές, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτέλεσει και το ησυχαστήριό σου για το φετινό καλοκαίρι.  Ταυτόχρονα όμως, βρίσκεσαι και εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά της πόλης, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας! 

Με θέα το απέραντο γαλάζιο
Με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, το Julipapas Gardens είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, μεζονετών και βιλών που βρίσκεται στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό Κισσόνεργα.

Το συγκρότημα προσφέρει ατομικά ιδιωτικά καταλύματα με ιδιωτικές αυλές και μπαλκόνια, τα οποία παρέχουν πέρα από ανέσεις και πολύτέλεια, απίστευτη θέα στη θάλασσα της γενέτειρας της Αφροδίτης, την Πάφο.

Η μοναδική πισίνα, με ξαπλώστρες, που περιβάλλει το χώρο, θα σου χαρίσει απλόχερα τη δροσιά της!  

Εσύ απλώς κάνε τη σωστή επιλογή, ανάλογα με τις ανάγκες σου:

Infinite Blu Villa 
Το Infinite Blu Villa βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και προσφέρει ένα νέο πρότυπο για την ιδιωτική πολυτελή ενοικίαση βίλας. Με όλη την πολυτέλεια, το στιλ και την προσοχή ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων και με το εντυπωσιακό πλεονέκτημα της ηρεμίας και της ιδιωτικής ζωής, το Infinite Blu θα προσφέρει στους επισκέπτες του μια εμπειρία που θα αναπολούν για μια ζωή.
Η διαμονή: Ακολουθώντας τους κανόνες του ντιζάιν και της τεχνολογίας, το μοντέρνο κατάλυμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, εντοιχισμένες ντουλάπες, ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα, αίθουσα αναψυχής και αποθήκη.

Exclusive Luxury Maisonette
Η premium, πρόσφατα ανακαινισμένη μεζονέτα διαθέτει μοντέρνους εσωτερικούς χώρους με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρική εστία, ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Αυτή η πολυτελής μεζονέτα προσφέρει κήπο και ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες, δωρεάν Wi-Fi και υπηρεσία φύλαξης αποσκευών.

Three Bedroom Maisonette
Η μεζονέτα τριών υπνοδωματίων αποτελείται από δύο ορόφους και βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα των κήπων Julipapas. Με συνολική έκταση 145m², η μεζονέτα προσφέρει υπέροχη θέα στην πισίνα. Το ισόγειο περιλαμβάνει δύο σαλόνια, μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών και χώρο φύλαξης αποσκευών. Μια σκάλα συνδέει το ισόγειο με τα τρία υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο. Το πρώτο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο και τα άλλα δύο υπνοδωμάτια δύο μονά κρεβάτια το καθένα. Ένα μεγάλο μπάνιο βρίσκεται στο διάδρομο που συνδέει τα υπνοδωμάτια. Η μεζονέτα τριών υπνοδωματίων διαθέτει μπαλκόνι σε όλα τα υπνοδωμάτια, αίθριο κοντά στην ιδιωτική είσοδο και ιδιωτική βεράντα στο πίσω μέρος. Ένας μεγάλος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης βρίσκεται στο πλάι της μεζονέτας.

Superior Two Bedroom Maisonette
Η superior μεζονέτα δύο υπνοδωματίων αποτελείται από δύο ορόφους και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα των κήπων Julipapas. Είναι ιδανική τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες με παιδιά. Με συνολική επιφάνεια 110m², η μεζονέτα προσφέρει υπέροχη θέα στην πισίνα και τη θάλασσα. Το ισόγειο περιλαμβάνει σαλόνι, μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών και χώρο φύλαξης αποσκευών. Μια σκάλα συνδέει το ισόγειο με τα δύο υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο. Το πρώτο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι και το δεύτερο υπνοδωμάτιο δύο μονά κρεβάτια. Ένα μεγάλο μπάνιο βρίσκεται στο διάδρομο που συνδέει τα δύο υπνοδωμάτια. Δ Διαθέτει επίσης μπαλκόνι σε κάθε υπνοδωμάτιο, αίθριο κοντά στην ιδιωτική είσοδο και ιδιωτικό κήπο με καθιστικό στο πίσω μέρος του κτηρίου. Σημείωσε τέλος και το ιδιωτικό parking! 

One Bedroom Apartment
Το πολυτελές διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου αποτελείται από δύο ορόφους και βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα των κήπων Julipapas. Με συνολική έκταση 75m², το διαμέρισμα προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα και την πισίνα. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών. Μια σκάλα συνδέει το ισόγειο με το υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο, το οποίο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι και ένα ιδιωτικό ντους. Μια πόρτα συνδέει το υπνοδωμάτιο με μια μεγάλη βεράντα εξοπλισμένη με σταθμό μπάρμπεκιου, ένα καθιστικό και ξαπλώστρες. 
Η κοινόχρηστη πισίνα είναι διαθέσιμη σε όλα τα διαμερίσματα και τις μεζονέτες και περιβάλλεται από αίθριο με ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Δες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι στην ιστοσελίδα του Julipapas Gardens και κάνε άμεσα την κράτησή σου.

*ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Το συγκρότημα Julipapas Gardens παρέχει τα τελευταία δωμάτια Αυγούστου σε πολύ ελκυστικές τιμές. Προλάβετε! 

Iστοσελίδα: www.julipapas.com | www.julipapasgardens.com
Tηλέφωνο: +357 70005070
Εmail: reservations@julipapas.com
Διεύθυνση: Γιάννη Ηροδότου 5, Κισσόνεργα 8574, Πάφος

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close