Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Παραστάσεις και προβολές από τον Δήμο Λακατάμιας για τον Ιούλιο

5 κινηματογραφικές και 6 θεατρικές παραστάσεις, που αξίζει να παρακολουθήσει το κοινό.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2020

Ο κορωνοϊός δεν σταματά τον Πολιτισμό στο Δήμο Λακατάμιας και το αποδεικνύουν έμπρακτα, φτιάχνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με προβολές και παραστάσεις. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Δήμος Λακατάμιας υποδέχεται το δεύτερο μήνα του Καλοκαιριού, φιλοξενώντας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο 5 κινηματογραφικές και 6 θεατρικές παραστάσεις, που αξίζει να παρακολουθήσει το κοινό.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που περάσαμε και περνάμε όλοι μας με τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας αποφάσισαν όπως πραγματοποιηθούν και φέτος κάποιες από τις εκδηλώσεις του Δήμου, όπως ο Μήνας Θεάτρου, το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Συμβουλίου Νεολαίας Λακατάμιας. το Λαογραφικό Φεστιβάλ και το Lakatamia Energy Run!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις λεπτομέρειες!

Λόγω των μέτρων που είναι ακόμα σε ισχύ, η είσοδος στο αμφιθέατρο και σε άλλους ανοικτούς χώρους. του Δήμου θα γίνεται με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που απορρέουν από τα μέχρι στιγμής Διατάγματα και οδηγίες των αρμοδίων. Τα μέτρα έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους συντελεστές και το κοινό να συνεχίζουν να απολαμβάνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραμένοντας ασφαλείς και υγιείς σε ένα περιβάλλον που έχει αλλάξει σημαντικά λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close