1 July 2020
Cine News , Κινηματογράφος

Το βράδυ πάμε θερινό σινεμά

Απόψε παρακολουθούμε μια μοναδική ταινία στο θερινό σινεμά του ΘεάτρουΡιάλτο

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2020

Αν δεν έχεις σχέδια για απόψε τότε σου έχουμε μια πολύ καλή πρόταση. Ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό! Καλοκαίρι άλλωστε χωρίς θερινό σινεμά δεν γίνεται.

Το θέατρο Ριάλτο προβάλλει σήμερα 1η Ιουλίου, μια κοινωνική, δραματική ταινία για έναν νεαρό χορευτή που θα ρισκάρει την πολυπόθητη θέση του στην Εθνική Ομάδα Χορού της Γεωργίας, όταν γνωρίσει τον γοητευτικό και επίσης χορευτή Irakli.

Μια κοινωνική, δραματική ταινία για έναν νεαρό χορευτή που θα ρισκάρει την πολυπόθητη θέση του στην Εθνική Ομάδα Χορού της Γεωργίας, όταν γνωρίσει τον γοητευτικό και επίσης χορευτή Irakli, ο οποίος θα του ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τη συντηρητική κοινωνία της χώρας τους. Με σκηνικό τους πανέμορφους ρυθμούς και χορούς της Γεωργίας, η ταινία προβλήθηκε στο Δεκαπενθήμερο Σκηνοθετών του Φεστιβάλ Καννών και έχει εξασφαλίσει πολλά βραβεία για την ευαισθησία και ομορφιά της, αλλά και για τις σπουδαίες ερμηνείες των πρωταγωνιστών της.

Σκηνοθεσία: Levan Akin
Πρωταγωνιστούν: Levan Gelbakhiani, Ana Javakishvili, Bachi Valishvili
Γεωργία, Σουηδία, 2019, 105'
Υπότιτλοι: Ελληνικοί, αγγλικοί

>> Τετάρτη 1η Ιούλιου, Χώρος Στάθμευσης ΣΕΚ, πίσω από το Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός.

Εισιτήρια: €8 θέση / €16 (αυτοκίνητο) μόνο σε προπώληση 
www.rialto.com.cy / 77777745Γενικές οδηγίες προς θεατές για την ασφαλή διοργάνωση του

Oδηγίες προς θεατές

  • Το κοινό επιβάλλεται όπως εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του: Ηλεκτρονικά www.rialto.com.cy, και από το ταμείο του θεάτρου 77777745, (Δευ-Παρ 10-13:00) 
  • Τα βράδiα των προβολών το ταμείο θα λειτουργεί από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 στο φουαγιέ του Θεάτρου για διευθέτηση εκτάκτων προβλημάτων.
  • Στον χώρο θα λειτουργούν δύο ξεχωριστές εισόδοι / εξόδοι για αυτοκίνητα και θεατές.
  • Όλοι οι θεατες προτρέπονται όπως προσέρχονται έγκαιρα στις προβολές, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδο τους. Κατά την έξοδο τους θα πρέπει να αναμένουν την καθοδήγηση του Προσωπικού του Θεάτρου για την οργανωμένη και ασφαλή αποχώρηση τους. 
  • Δεν θα γίνει διάλειμμα και στον χώρο δεν θα λειτουργεί καντίνα. Οι θεατές μπορούν, αν το επιθυμούν, να φέρνουν μαζί τους νερά κ.ά. είδη καντίνας.
  • Για την σωστή εφαρμογή όλων των μέτρων ασφάλειας και υγείας οι θεατές παρακαλούνται όπως ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού του Θεάτρου Ριάλτο που θα βρίσκεται στον χώρο, με ευδιάκριτη παρουσία.

Θεατές σε αυτοκίνητα:

  • Για σκοπούς ελέγχου και ομαλότερης πρόσβασης,  η εξασφάλιση εισιτηρίων για αυτοκίνητα θα γίνεται μόνο μέχρι και 24 ώρες πριν από  κάθε προβολή και η είσοδος θα επιτρέπεται μέχρι τις 20:45. 
  • Οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα λαμβάνουν στην είσοδο την συχνότητα από την οποία θα μπορούν, μέσω του ραδιοφώνου τους, να συντονίζονται με τον ήχο των ταινιών.
  • Δεν θα μπορούν να λειτουργούν τις μηχανές των αυτοκινήτων τους κατά τη διάρκεια και ούτε θα έχουν την δυνατότητα αποχώρησης από το χώρο πριν την λήξη της προβολής. 
  • Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποχώρησης, οι οδηγοί θα αποτείνονται στο Προσωπικό του Θεάτρου για τη διευθέτηση της μεταφορά τους με οχήματα εκτός του χώρου προβολής.  

Θεατές σε καρέκλες 

  • Δεν θα υπάρχουν  μαξιλάράκια. Οι θεατές μπορούν, αν το επιθυμούν, να φέρνουν μαζί τους το δικό τους μαξιλαράκι.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close