News , Guide

Νέα αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Παρασκευή και µετά αναµένεται σχετικά θερµότερη αέρια µάζα.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2020

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται στα ορεινά και στο εσωτερικό, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται αυξηµένη χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, που σύντοµα θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί, βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα της Πέµπτης θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναµένεται µικρή περαιτέρω άνοδος, για να κυµανθεί το Σάββατο σε επίπεδα αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close