Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Emirates ξεκινά πτήσεις για Λάρνακα και για έξι ακόμη πόλεις του δικτύου της

Επτά νέοι προορισμοί σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία ξεκινούν τον Ιούλιο

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2020

Η Emirates θα προσφέρει προγραμματισμένες πτήσεις για επιβάτες από επτά επιπλέον πόλεις τον Ιούλιο, μεταξύ αυτών η Λάρνακα (από τις 15 Ιουλίου), το Χαρτούμ (από τις 3 Ιουλίου), το Αμμάν (από τις 5 Ιουλίου), την Οζάκα (από τις 7 Ιουλίου), τη Narita (από τις 8 Ιουλίου), την Αθήνα (από τις 15 Ιουλίου) και τη Ρώμη (15 Ιουλίου).

Μέσα από τους 48 συνολικά προορισμούς που προσφέρει η Emirates, παρέχονται επιπλέον επιλογές ταξιδιού μέσω Ντουμπάι για πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ η εταιρεία λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων της.

Οι πελάτες του δίκτυού  της Emirates θα μπορούν επίσης να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι μετά την ανακοίνωση ότι η πόλη θα υποδέχεται επισκέπτες για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή από τις 7 Ιουλίου, με νέα πρωτόκολλα αεροπορικών ταξιδιών που διευκολύνουν τα ταξίδια για πολίτες, κατοίκους και τουρίστες των ΗΑΕ διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για πτήσεις μεταξύ προορισμών στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω του Ντουμπάι, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα προορισμού.
Για κρατήσεις, οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το emirates.com ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα. Οι πελάτες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις τρέχουσες υπηρεσίες στη διεύθυνση: www.emirates.com/wherewefly 

Πρώτα η υγεία και η ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων για κάθε στάδιο του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, χέρι απολυμαντικά και αντιβακτηριακά μαντηλάκια για όλους τους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety 

Περιορισμοί ταξιδιού: Υπενθυμίζεται στους πελάτες ότι οι περιορισμοί ταξιδιού παραμένουν σε ισχύ, και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν συμμορφώνονται με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και κριτηρίων εισόδου των χωρών προορισμού τους. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/wherewefly. Οι επισκέπτες του Ντουμπάι θα πρέπει να διαθέτουν ένα διεθνές συμβόλαιο ασφάλισης υγείας που να καλύπτει ασθένειες από το Covid-19 κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για διεθνείς επισκέπτες στο Ντουμπάι μπορείτε να βρείτε εδώ.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close