Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Κλείσε διαμονή στο υπέροχο boutique ξενοδοχείο, που επιστρέφει

To Alasia Boutique Hotel ανοίγει ξανά τις πύλες του στις 8 Ιουλίου, και μας καλωσορίζει στο ασφαλές του περιβάλλον.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2020

Είναι ένα υπέροχο boutique ξενοδοχείο, που καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά την πολυτέλεια και τον μοντερνισμό με τη σύγχρονη φιλοσοφία φιλοξενίας. Εξαιρετικές υπηρεσίες, ανωτάτου επιπέδου γαστρονομία και ένας κόσμος χαλάρωσης και ευεξίας σε περιμένει στο Alasia Boutique Hotel & Spa.

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, που φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Σωτήρη Ψαρά, σε εμπνέει με την υψηλή αισθητική του, που με συνέπεια προσφέρουν οι άνθρωποί του από το 1963! Κλείσε δωμάτιο και ζήσε μια μοναδική εμπειρία απόδρασης στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης. Συνδύασε τη διαμονή σου με τα εστιατόριά του, που σερβίρουν προσεγμένη κάρτα επιλογών και αναβαθμισμένο μενού και ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Το κομψό The Polo Bar Restaurant σερβίρει cocktail και προσφέρει μια προσεγμένη κάρτα φαγητού και κρασιών. Το The Terrace -που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα- σερβίρει φαγητό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ. Όσο για το The Lounge, που είναι το σήμα κατατεθέν του Alasia, διαθέτει εξαιρετικά γλυκά, ποτά και σνακ σε ένα εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.

Φυσικά, υψηλή προτεραιότητα αποτελεί όπως πάντα η εξασφάλιση κατάλληλου και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζόμενους στους χώρους του ξενοδοχείου, αλλά και κάθε φιλοξενούμενο, εξ ου και συμμορφώνεται αυστηρά με τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά της COVID-19, εξασφαλίζοντας την ασφαλή διαμονή των επισκεπτών του.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close