Eating News , Εστιατόρια

Cooked: Φαγητό εστιατορίου στο σπίτι με ελάχιστη προετοιμασία!

Οι δημιουργοί του Salt Fire παρουσιάζουν το νέο άσσο στο μανίκι τους -Aποκλειστικά στο Deliveryman

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2020

Οι δημιουργοί του Salt & Fire κρύβουν κι άλλο άσσο στο μανίκι! Η αγάπη τους για το καλό φαγητό, τους οδηγεί συνεχώς να ψάχνουν νέους τρόπους που προσφέρουν λύσεις αλλά και δημιουργούν μνήμες και μεταφέρουν μυρωδιές σε κάθε τραπέζι. 

Μετά τη δημιουργία του Salt & Fire, ενός ιδιαίτερου κόνσεπτ που έχουν την χαρά να τρέχουν εδώ και ένα χρόνο, προσφέροντας στον κόσμο μια μοναδική εμπειρία γύρω από τον λαχταριστό κόσμο των steaks, ήρθε πλέον η ώρα να δώσουν στο κοινό εύκολες, γρήγορες αλλά ταυτόχρονα γευστικές λύσεις, οι οποίες δεν θα είχαν να ζηλέψουν τίποτα από κανένα εστιατόριο, αντιθέτως θα είχαν το ίδιο μεράκι και την ίδια ποιότητα που θα επέλεγε ο καθένας μας για τα γεύματά του.


 
Στόχος τους; Να μπουν στο σπίτι σου, με ποιοτικό και γευστικό τρόπο. Μέσα λοιπόν από το νέο τους πρότζεκτ, το Cooked, προσφέρουν προψημένα ποιοτικά γεύματα τα οποία μπορούν να φυλαχθούν στο ψυγείο και χρειάζονται απλά λίγο ζέσταμα.

Τα προϊόντα τους μπορούν να φυλακτούν μέχρι δύο εβδομάδες στο ψυγείο, μέχρι να τα ψήσεις.

Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου, σε κάποιο πάρτι χωρίς να χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία. Φαντάσου, λοιπόν, το ποσοστό εξοικονόμησης χρόνου.

Ένα ακόμα προτέρημα είναι η σταθερότητα στην ποιότητα, η οποία και επιτυγχάνεται μέσα από τις τυποποιημένες διαδικασίες ψησίματος που ακολουθούνται. Στο πακέτο που θα παραλάβεις, συμπεριλαμβάνονται και απλές οδηγίες ψησίματος για να πετύχεις το απόλυτο ψήσιμο! 

Διάλεξε ανάμεσα σε λαχταριστές επιλογές όπως pulled pork, pulled chicken, spare ribs για στιγμές με την παρέα, για τα πάρτι στο σπίτι μέχρι προϊόντα καθημερινής χρήσης- διατροφής όπως μεσογειακό στήθος κοτόπουλο, μηροί κοτόπουλο piri-piri, μαροκινές γεύσεις, φιλέτο σολομού με αρωματικά βότανα και φίνα σπαράγγια.

Τα προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν- προσαρμοστούν πολύ εύκολα και γρήγορα ανάλογα με το γούστο, τις επιθυμίες και την μαγειρική φαντασία του καθενός.

Επισκέψου την ιστοσελίδα του Deliveryman.com.cy και άρχισε τις παραγγελίες!


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close