Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε ένα πανέμορφο καταφύγιο, για το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο

Βρήκαμε πού θα περάσεις τις φετινές καλοκαιρινές σου διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2020

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και εμείς επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην κανονική ροή της ζωής μας μετά την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού και συνεχίζουμε να κάνουμε σχέδια.

Αν ανυπομονείς για τις τέλειες διακοπές περισσότερο από ποτέ, σε νιώθουμε. Νιώθουμε την ανάγκη σου να χαλαρώσεις πραγματικά και να γεμίσεις μπαταρίες για τον χειμώνα.

Γι΄ αυτό έχουμε να σου προτείνουμε το ιδανικό καλοκαιρινό καταφύγιο στην Αγία Νάπα, ένα θέρετρο με μια απίστευτη ενέργεια που το κάνει να διαφέρει από τα άλλα!

Το Abacus Suites στη δάσημη λεωφ. Nissi μπορεί να γίνει «το σπίτι σου μακριά από το σπίτι σου» αυτό το καλοκαίρι.

Προσφέροντας χαλάρωση και ιδιωτικότητα, σε ένα περιβάλλον προσιτά πολυτελές, φιλόξενο και οικείο, αυτό το μικρό και πολύ εντυπωσιακό ξενοδοχείο έχει τον τρόπο να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεσαι για τις φετινές διακοπές σου. Εξάλλου, η τοποθεσία του είναι ιδανική τόσο για όσους αναζητούν απομόνωση σε έναν ιδιωτικό παράδεισο όσο και για εκείνους που θέλουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ό,τι έχει να προσφέρει η Αγία Νάπα!

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα 36 καλαίσθητα δωμάτια με μπαλκόνι και θέα, για χαλάρωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις σύχρονες ανέσεις, και με μοναδική διακόσμηση. Όλες οι σουίτες είναι μοναδικές, η καθεμιά με τα δικά της στοιχεία, υφάσματα και υφές. Περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδανική για να χαλαρώσετε, και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Το Abacus Suites είναι ιδανικό τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες με παιδιά και ειδικά για όσους ελπίζουν για μια απλή, χαλαρή διαμονή στην Αγία Νάπα.

Εδώ το εμπνευσμένο minimal design παντρεύονται με ιδιαίτερες boho-chic πινελιές, όπως τα ρετρό φωτιστικά, τα ψάθινα διακοσμητικά και τα φυσικά υλικά στα προσεγμένα έπιπλα, προσφέροντας την αίσθηση διαμονής σε έναν οικείο και καλόγουστο χώρο.

Από την πρώτη στιγμή της διαμονής σου, η έμπειρη ομάδα του Abacus Suites, θα σε εξυπηρετήσει και θα φροντίσει ώστε να μην σου λείψει τίποτα. 

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα πολύ όμορφο lounge area, όπου μπορείς να απολαύσεις ελαφριά γεύματα και δροσερά εποχιακά πιάτα φτιαγμένα με φαντασία.

Με λίγα λόγια στο Abacus όλα είναι φροντισμένα και σχεδιασμένα ώστε να ζήσεις τις τέλειες διακοπές που θες (και αξίζεις) το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Το μήνα Ιούλιο θα περιλαμβάνει ειδικές προσφορές .

ABACUS SUITES
Λεωφ. Nissi 34, Αγία Νάπα.
Tηλ.: 23740002
Φαξ: 23740003
Email: info@abacussuites.com​
Website: https://www.abacussuites.com/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close