Things to Do , Προσεχώς

Ετοιμάσου για το Lakatamia Energy Run

Μια εξαιρετική ευκαιρία άσκησης για έμπειρους και ερασιτέχνες δρομείς

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2020

Η σπουδαία αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση Lakatamia Energy Run επιστρέφει την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία άσκησης για έμπειρους και ερασιτέχνες δρομείς. Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Lakatamia Energy Run (Οκτώβριος 2019), ο Δήμος Λακατάμιας και ο οργανισμός Running in Cyprus, συνεχίζουν την συνεργασία τους και φέρνουν τη δεύτερη έκδοση του αγώνα δρόμου “Energy Run” Λακατάμιας.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ καθώς επίσης και παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων.Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Οδό Χαράλαμπου Μούσκου (δρόμος Δημαρχείου), μπροστά από το εστιατόριο του Πάρκου Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας (εξωτερικός χώρος Αμφιθέατρου).

Σε όλους τους δρομείς που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, θα δοθούν δωρεάν τεχνικές φανέλες καθώς επίσης και αριθμοί συμμετοχής με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης. Επίσης, στους δρομείς που θα τερματίσουν θα τους δοθούν μοναδικά αναμνηστικά μετάλλια, καθώς επίσης φρούτα, νερό και ηλεκτρολύτες. Στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές των έξι ηλικιακών κατηγοριών (άντρες και γυναίκες) καθώς επίσης και στους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης. Στους μικρούς μας φίλους, θα απονεμηθούν έπαθλα στα τρία πρώτα αγόρια και στα τρία πρώτα κορίτσια. Έπαθλα θα απονεμηθούν επίσης και στις τρεις πολυπληθέστερες ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες 5χλμ και 10χλμ.

Στόχος μας είναι η μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, για την προώθηση και υποστήριξη ενός δραστήριου τρόπου ζωής ενώ ταυτόχρονα θα τρέξουν για καλό σκοπό! Μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθούν για το Παιδοογκολογικό Τμήμα Μακάρειου Νοσοκομείου. Επίσης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι συμμετέχοντες αναμένεται να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη αθλητισμό, ψυχαγωγία και ομαδικό πνεύμα.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και ηλεκτρονικές εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Energy Run www.energyrun.com.cy.

Άλλοι Σύνδεσμοι:
Facebook Page: https://www.facebook.com/energyruncy/
Instagram Account: https://www.instagram.com/energyruncy/?hl=en

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close