Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γαστρονομικό ταξίδι στο Aphrodite Hills Resort

Στην πλατεία θα απολαύσουμε μοναδικές γεύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2020

Ο σεφ Πολύβιος Πολυβίου ανήκει πλέον στη δυναμική ομάδα των βραβευμένων εστιατορίων του Aphrodite Hills Resort.

Με εκτενή εμπειρία στην Αμερική και στα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, ο σεφ Πολυβίου συνδυάζει τα φρέσκα υλικά με το όραμα και τις ολόφρεσκες ιδέες του και αναδεικνύει το δημιουργικό του ταλέντο σε κάθε πιάτο. Η καινοτόμα πινελιά του, σφραγίζει τα μενού των εστιατορίων και μας ταξιδεύει τόσο σε νέες και άλλο τόσο σε οικείες γεύσεις που ξεχώρισαν.

Gate to India

Village Square Restaurants by Atlantica: Κοπιάστε στην πλατεία με τις αυθεντικές γεύσεις
Το Golf Clubhouse συνδυάζει περίτεχνα τη διεθνή κουζίνα με επιλεγμένα πιάτα και κρασιά από όλο τον κόσμο ενώ λίγο πιο πέρα το Gate to India σερβίρει γεύσεις με τα μεθυστικά μπαχαρικά και τις σύνθετες γεύσεις της ινδικής κουζίνας. Anoi Pub & Bar

Μια παραδοσιακή μπυραρία, το Anoi Pub & Bar, προτείνει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες και επιλογή από κρασιά του Νέου Κόσμου. Τα λαχταριστά ζουμερά burgers αποτελούν πιάτο ταυτότητα στο πλούσιο μενού του εστιατορίου καθώς το υπαίθριο Beer Garden παραδίπλα, είναι σημείο αναφοράς για τους απανταχού επισκέπτες/λάτρεις της καλής μπύρας. 



Με απρόσκοπτη θέα προς το μεσογειακό μπλε η ιταλική Zimi Trattoria προσφέρει πλούσιες σαλάτες, αυθεντικές πίτσες, φρέσκες μακαρονάδες και παραδοσιακά ιταλικά πιάτα.

Το δε εκπληκτικό παραδοσιακό κυπριακό kebab house Ladi & Rigani τιμά περίτρανα το δημοφιλές κυπριακό έδεσμα. 

Η παραδοσιακή ταβέρνα Πιθάρι παρουσιάζει καθημερινά μια γαστριμαργική περιήγηση στην τοπική κουζίνα με πιάτα φτιαγμένα από αγνά και ντόπια υλικά. Οι μυρωδιές είναι σαγηνευτικές ενώ τα βότανα και τα αρωματικά τοπικά φυτά περισυλλέγονται καθημερινά από τους κήπους του Resort.  

Για βάφτιση ή γάμο;
Το πανέμορφο σκηνικό της βαθιάς γαλάζιας θάλασσας της Μεσογείου σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα γύρω από το θέρετρο, τις εξαιρετικές νυφικές εγκαταστάσεις αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα προσωπικού που μπορεί να σας βοηθήσει στο σχεδιασμό του τέλειου γάμου ή της βάφτισης, το Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, είναι το απόλυτο μέρος για μια αξέχαστη κοινωνική εκδήλωση. 

Golf Clubhouse

Για μια θρησκευτική ή πολιτική τελετή, το υπέροχο πετρόκτιστο Ορθόδοξο Παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την τελετή σας. Εναλλακτικά, το Gazebo Eleonas είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για μια ιδιωτική τελετή. Οι πανέμορφες αίθουσες κοκτέιλ, προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν μια επιλογή από απολαυστικά γκουρμέ καναπεδάκια και δροσιστικά ποτά. Ενώ οι χώροι του δείπνου, προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση, υπέροχη γαστρονομία και την ευκαιρία για φοβερή διασκέδαση! 

Ένα ξέφρενο και ατέλειωτο παιχνίδι γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών…

Φέτος μένουμε Κύπρο και ταξιδεύουμε στο Aphrodite Hills Resort.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
https://www.aphroditehills.com/ 

*Κεντρική φωτογραφία: Beer Garden

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close