Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Dionysos Central Hotel: Θα το αγαπήσεις με την πρώτη ματιά!

Αυτό το ξενοδοχείο θα είναι ο προορισμός σου για το φετινό καλοκαίρι!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2020

Με όνομα εμπνευσμένο από την ιστορία του νησιού, το ξενοδοχείο αυτό είναι και πάλι έτοιμο να σε φιλοξενήσει (από τις 3 Ιουλίου), στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του.

Ο λόγος για το Dionysos Central Hotel, ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο, στο κεντρικότερο σημείο της Κάτω Πάφου, που σε περιμένει για στιγμές διασκέδασης και απόλυτης χαλάρωσης.

Άλλωστε είναι τόσο γραφικό, φιλόξενο και ατμοσφαιρικό που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου!

Ιδανική τοποθεσία
Με τοποθεσία ιδιαίτερα προνομιακή, το ξενοδοχείο υψώνεται πλάι σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους (Τάφοι των Βασιλέων, Οίκος του Διονύσου, αρχαία θέατρα, κατακόμβες και παλιές εκκλησίες) αντικρίζοντας από ψηλά το παλιό λιμανάκι με το Μεσαιωνικό Κάστρο. 

Μπορείς να συμμετάσχεις σε μονοήμερες εκδρομές, να επισκεφθείς πανέμορφες ακρογιαλιές ή γραφικά χωριουδάκια, να ανακαλύψεις τις ομορφιές της φύσης αλλά και τα περίφημα μοναστήρια της περιοχής ή να απλά να απολαύσεις τη διαμονή σου εδώ! 

Εναλλακτικά, μπορείς να ξεκουραστείς πλάι στην πισίνα, να κάνεις τον περίπατό σου στην παραλία ή να απολαύσεις τα θαλάσσια σπορ στη μαγική θάλασσα που απλώνεται μπροστά σου. Το οργανωμένο pool bar του, προσφέρει κρύα ροφήματα, ελαφριά snacks, φαγητά σχάρας, πίτσες, ζυμαρικά, γρανίτες και παγωτά.

Διαμονή τεσσάρων αστέρων! 
Tο επιπλωμένο με χάρη και διακοσμημένο με το παλιό τοπικό στυλ και σκούρα ξυλεία ξενοδοχείο, σου εξασφαλίζει μια αξέχαστη διαμονή.

Όλοι οι κοινόχρηστοί του χώροι απέκτησαν μια νέα, μοντέρνα αισθητική, ενώ τα ανακαινισμένα του δωμάτια Deluxe, που διαθέτουν πανοραμική θέα είτε προς τη θάλασσα είτε στον κήπο, και προσφέρουν ανάμεσα σε άλλα, καλάθι με φρούτα και μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σου, διευκολύνσεις για να φτιάξεις το τσάι ή τον καφέ σου, μπουρνούζι και παντόφλες, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, δορυφορικά κανάλια και ράδιο, σύστημα κλιματισμού και ανεμιστήρα οροφής, σίγουρα σου παρέχουν τις πλέον κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσεις μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. 

Μία Value for money εμπειρία 
Το ‘Dionysos Central’ συνδυάζει καλό φαγητό, ποιότητα και προσεκτικό service. Kι επειδή τα κυριότερα πλεονεκτήματά του είναι οι ασυναγώνιστες τιμές του και η βολική του τοποθεσία, σίγουρα θα το επιλέξεις ξανά και ξανά για τις διακοπές σου στην πανέμορφη Πάφο.

*Λόγω του Covid19 και πρωτοκόλλων που ισχύουν, κάποιες υπηρεσίες του ξενοδοχείου διαφοροποιούνται.

DIONYSOS CENTRAL HOTEL
Λεωφ. Ποσειδώνος, Κάτω Πάφος.

Πληροφορίες | κρατήσεις:
Τηλ.: 26933414
φαξ: 26933908 
website: https://dionysoshotelpaphos.com/reservations/ 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close