Πάμε Ταξίδι , Guide

Το θεματικό σπίτι του Harry Potter είναι τόσο μαγικό όσο το φαντάζεσαι

Ένα μοναδικό σπίτι με θέμα τον μαγικό Harry Potter

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2020

Οι σημερινές επιλογές ενοικίασης διακοπών είναι ευρείες και ποικίλες, με αμέτρητες ιδιόμορφες προσφορές που έχουν σχεδιαστεί για να ευχαριστούν άτομα με μοναδικά ενδιαφέροντα.

Εμείς σου βρήκαμε ένα μοναδικό σπίτι με θέμα τον μαγικό Harry Potter, στο οποίο δεν χρειάζεται να σου σταλεί πρόσκληση με κουκουβάγια αλλά ούτε και να περάσεις μέσα από τοίχους σε σταθμούς τρένων για να το επισκεφθείς.

Το Wizard’s Way βρίσκεται στην πύλη του Champion’s, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ορλάντο, και είναι μια τεράστια βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 20 άτομα διαθέτοντας οκτώ υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Οι επισκέπτες καλωσορίζονται από το καπέλο επιλογής στην αίθουσα, όπου μπορούν να επιλέξουν το δωμάτιο που τους ταιριάζει καλύτερα, από ένα πράσινο, ελικοειδές δωμάτιο διακοσμημένο με το λογότυπο του House Slytherin έως τις κουκέτες στο δωμάτιο Gryffindor. Υπάρχει ακόμη και μια μικρή γωνιά κάτω από τις σκάλες, που θυμίζει το πρώτο υπνοδωμάτιο του Χάρι στο Privet Drive.

Το σπίτι έχει ειδικά εφέ, σκαλιστά κρεβάτια, ηχοσύστημα και φωτισμό διάθεσης για να βυθίσει πλήρως τους επισκέπτες στον μαγικό κόσμο του Harry Potter. Υπάρχει μια αίθουσα παιχνιδιών «quidditch pitch» με τραπέζια μπιλιάρδου, μια τεράστια σκακιέρα, ένα δωμάτιο με την πλατφόρμα 9-3/4 , όπου οι επισκέπτες κοιμούνται σε ένα τρένο Hogwarts Express με ένα φουγάρο και ένα κρεβάτι φτιαγμένο για να μοιάζει με το το εμβληματικό μπλε Ford Anglia από τον Χάρι Πότερ και το Επιμελητήριο των Μυστικών «κάθεται» σε μια ιτιά.

Πηγή:  travelstyle.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close