Μουσική , Music News

Η ερμηνεία από παιδιά του «I 'm still standing» που ενθουσίασε τον Έλτον Τζον και έγινε viral

«Το παρακολούθησα τρεις φορές στη σειρά» δήλωσε ο κορυφαίος Βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2020

Την αποθέωση από τον Έλτον Τζόν γνώρισε μια παρέα μαθητών από το λύκειο Τέλφορντ Πραϊόρι από την κομητεία του Σρόπσαϊρ, της Βρετανίας, ύστερα από την δημοσιοποίηση του βίντεο κλιπ που δημιούργησαν για το τραγούδι του «I ’m Still Standing».

Η συγκεκριμένη παρέα καθόλη την διάρκεια του lockdown στην Βρετανία ηχογραφούσε διάφορα τραγούδια δημιουργώντας και βίντεο κλιπ, ύστερα από παρότρυνση του καθηγητή, Μπεν Μίλινγκτον.

Ο Έλτον Τζον άκουσε το τραγούδι του «I ’m Still Standing», όχι μια αλλά τρεις φορές και στη συνέχεια έστειλε ένα βίντεο στους μαθητές με το οποίο τους εξέφραζε τον θαυμασμό του για την δουλειά τους, λέγοντας τους, «Το παρακολούθησα τρεις φορές στη σειρά και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο καλά τραγουδάτε και παίζετε μουσική. Δημιουργήσατε κάτι εξαιρετικό, μια καταπληκτική εκδοχή του “I’m Still Standing”. Σας εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον με την μουσική να παίζει βασικό ρόλο καθώς σίγουρα έχετε ταλέντο».

Υποσχέθηκε μάλιστα στους μαθητές να τους προσκαλέσει σε κάποια από τις μελλοντικές live εμφανίσεις του.

Αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με τον Έλτον Τζον ο καθηγητής των μαθητών δήλωσε «δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είχα κατά νου να αναδείξω το τελέντο των παιδιών, αλλά και να δώσω μία νότα χαράς στον κόσμο σε αυτή την δύσκολη στιγμή της πανδημίας».

«Όταν τα παιδιά είδαν το βίντεο που τους έστειλε ο σερ Έλτον Τζον επικράτησε πανδαιμόνιο και χρειάστηκε να κλείσω τα μικρόφωνα προκειμένου να ακούσουν αυτά που τους έλεγε».

Η διευθύντρια του σχολείου, Στέισι Τζόρντα, σχολίασε το γεγονός εκφράζοντας την περηφάνια της για τους μαθητές του Τέλφορντ Πραϊόρι.

«Είμαι περήφανη για τον Μπεμ και τους μαθητές. Είναι υπέροχο που ο σερ Έλτον Τζον παρακολούθησε την δουλειά μας».

Το τραγούδι «I ’m Still Standing» κυκλοφόρησε το 1983 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς ανέβηκε στη νούμερο ένα θέση των τσαρτς στον Καναδά και την Ελβετία, στο νούμερο τέσσερα στην Βρετανία και στην δωδέκατη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: BBC

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close