Νέες Εκθέσεις , Τέχνη

Καλοκαιρινές προτάσεις, γεμάτες χρώμα, από τη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Τρεις εναλλακτικές διαδράσεις που θα σας κρατήσουν συντροφιά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2020

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει πλήρως ανοίγοντας τις πόρτες της στο κοινό της πρωτεύουσας και όχι μόνο το φθινόπωρο. Μέχρι τότε όμως προτείνει και να συμπληρώσει τις καλοκαιρινές σας μέρες με τρεις εναλλακτικές διαδράσεις που θα σας κρατήσουν συντροφιά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. 


Μένουμε σε Επαφή με τρία νέα προγράμματα
Η Λεβέντειος Πινακοθήκη ενημερώνεται συνεχώς από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με τις εξελίξεις για τον νέο κορονοϊό COVID-19 στη χώρα μας και διεθνώς, και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων της.  

Παρόλα αυτά μένουμε σε επαφή με τους επισκέπτες μας μέσα από το πρόγραμμα «Η Λεβέντειος στις Οθόνες σας» και το πρόγραμμα «Ραντεβού με την Τέχνη» και το «Καλοκαιρινό Σχολείο». Η πολιτιστική μας αυτή πρόταση τονίζει ότι πρέπει να παραμένουμε θετικοί και να διατηρήσουμε την επαφή μας επικοινωνώντας μέσω της δύναμης της τέχνης.  


«H Λεβέντειος Πινακοθήκη στις Οθόνες σας»
Με τον γενικό τίτλο «H Λεβέντειος Πινακοθήκη στις Οθόνες σας» και με έργα ζωγραφικής, θεματικές και εικονικές ξεναγήσεις, καλοκαιρινό σχολείο, μουσικές βραδιές και άλλες εκδηλώσεις θα σας κρατούν σε επαφή με το μεγαλείο της Ευρωπαϊκής Τέχνης από τις οθόνες του υπολογιστή σας. 

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πινακοθήκης αλλά και από το κανάλι της στο YouTube οι επιμελήτριες, οι μουσειοπαιδαγωγοί αλλά και συνεργάτες της Πινακοθήκης θα ενημερώνουν και θα ψυχαγωγούν το κοινό, παρουσιάζοντας θέματα που σχετίζονται με τις συλλογές μας, τους ζωγράφους μας, τις εικαστικές περιπλανήσεις μας στην Ευρωπαϊκή Τέχνη. 

Κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί το πρόγραμμα των δράσεων μας και οι φίλοι και λάτρεις της Ευρωπαϊκής Τέχνης θα μπορούν να τις παρακολουθούν από τις οθόνες τους. 

«Ραντεβού με την Τέχνη»
Με αυτό το ξεχωριστό ραντεβού, το «Ραντεβού με την Τέχνη» όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνούν για να κλείνουν μια ιδιωτική επίσκεψη/ ξενάγηση στη Πινακοθήκη. Η ξενάγηση θα προφέρεται δωρεάν σε ομάδες μέχρι 5 ατόμων από τις μουσειοπαιδαγωγούς και επιμελήτριές μας. Στην ιστοσελίδα μας έχει αναρτηθεί πρόγραμμα με τις ημερομηνίες και ώρες που μπορεί κάποιος να κλείσει το δικό του Ραντεβού με την Τέχνη. Η θεματική των ξεναγήσεων έχει καλοκαιρινή διάθεση και θα προσφέρει σε αυτούς που θα μας επισκεφθούν «Ένα ταξίδι στις Θάλασσες της Τέχνης».

«Καλοκαιρινό Σχολείο- Ταξιδεύοντας μέσα από την Τέχνη»
Ένα πρωτότυπο διαδραστικό διαδικτυακό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους που θα τους προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσουν τόπους μακρινούς. 

Αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι, το διαφορετικό από τα άλλα, μένουμε μαζί. 
Μένουμε σε επαφή με την τέχνη, μέσα από τις δράσεις της Λεβεντείου Πινακοθήκης, και αξιοποιούμε την θετική ενέργεια του πολιτισμού για να κάνουμε κάθε μας στιγμή, καλύτερη. 

Για περισσότερες πληροφορίες:
info@leventisgallery/ Facebook/ Instagram 
ή στο τηλέφωνο 22668838  ΕΧΤ 106/ 105

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close