Μουσική , Music News

Κορωνοϊός και μπουζούκια: Τι αλλάζει για τον χορό στην πίστα και τα λουλούδια

Οι νέοι κανόνες

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2020

Οξύμωρο αλλά μια πραγματικότητα και πιο συγκεκριμένα, μια ελληνική πραγματικότητα. Σύμφωνα με Έλληνες επιδημιολόγους τα μπουζούκια θα λειτουργήσουν κι' αυτά όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις τηρώντας υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Ο υγιειονολόγος Κώστας Ντελέζος μίλησε στο Open σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία πρέπει να τηρούνται στα κέντρα διασκέδασης, τονίζοντας πως ο συγχρωτισμός δεν επιτρέπεται σε καμία απολύτως περίπτωση. «Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες είτε είναι ανοιχτός ο χώρος είτε κλειστός. Στον ανοιχτό χώρο είναι πιο διαχειρίσιμα τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Ντελέζος.

Ετσι κι αλλιώς, ο συνωστισμός δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση και κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει μέχρι έξι καρέκλες. Απαγορεύονται, επίσης, οι καναπέδες και ο χορός στις πίστες. Ταυτόχρονα, προκύπτουν και πιο πρακτικά ζητήματα, όπως το τι θα γίνει με τη ρίψη λουλουδιών στους καλλιτέχνες στα μπουζούκια. Σύμφωνα με τον κ. Ντελέζο υπάρχει πρωτόκολλο ακόμη και γι' αυτό! Τα λουλούδια, λοιπόν, θα επιτρέπονται μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών και όχι στο πρόσωπο.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close