Πάμε Ταξίδι , Guide

Χαμηλές τιμές και ευκαιρίες για ταξίδια στην Ελλάδα

Συγκρίναμε τιμές και βρήκαμε τις χαμηλότερες για τον φετινό Ιούλιο και Αύγουστο από Λάρνακα και Πάφο.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2020

Με εξαιρετικά χαμηλές τιμές μπαίνει στην κυπριακή αγορά αεροπορικών εισιτηρίων η Wizz Air, σε μια προσπάθεια διείσδυσης στον ανταγωνισμό, την ώρα που και άλλες εταιρίες προσαρμόζουν την τιμολογιακή τους πολιτική ένεκα των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών. 

Στο ξεκίνημά της μετά κορωνοϊού εποχή και ενώ η Κυπριακή Δημοκρατία προχωρά σε κίνητρα προς τις αεροπορικές εταιρείες προκειμένου να αναπτύξουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς τα εδώ, το στοίχημα των αερομεταφορών αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα για την έλευση τουριστών. 

Με μια ενδελεχή αναζήτηση στην ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών για αεροπορικά εισιτήρια και υπηρεσίες ταξιδιών Skyscanner, για μια ενδεικτική σειρά ημερολογιακών περιόδων του φετινού καλοκαιριού, το Economy Today εντόπισε σημαντικές ευκαιρίες σε σχέση με τις καλοκαιρινές πτήσεις για Ελλάδα. 

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το φτηνότερο εισιτήριο που εντοπίζεται για τον μήνα Ιούλιο από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Αθήνα είναι την Τρίτη 7 Ιουλίου με την Wizz Air και κοστίζει 20 ευρώ. 

Αντιστοίχως, το ταξίδι από Αθήνα για το αεροδρόμιο της Λάρνακας εντοπίζεται το Σάββατο 11 Ιουλίου πάλι με την Wizz Air και κοστίζει επίσης 20 ευρώ. 

Δες τις τιμές ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close