Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα μοναδικό εστιατόριο με καλό φαγητό και ασύγκριτη θέα

Εδώ θα απολαύσεις καλό φαγητό, ιδανικά συνδυασμένο με εξαιρετικό κρασί και μοναδική θέα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2020

Καθώς οι μέρες αρχίζουν να ζεσταίνουν για τα καλά (έχουμε εξάλλου υποδεχθεί κιόλας το καλοκαίρι) έρχεται ακριβώς εκείνη η εποχή του χρόνου που αναζητούμε την ιδανική τοποθεσία για φαγητό, κάτω από τον έναστρο ουρανό! 

Και κάπου εκεί συναντήσαμε ένα μοναδικό εστιατόριο, το Porto Antico Restaurant Lounge Bar-Cafe, σε μια απαράμιλλης ομορφιάς τοποθεσία, τον Κόλπο των Κοραλλίων στην Πάφο, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. 

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που λειτούργησε σχετικά πρόσφατα, σε μία παλιά αποθήκη χαρουπιών η οποία έχει ανακαινιστεί από την οικογένεια Αράπη, ώστε να αναδείξει το κτίριο αλλά και τα μοναδικά παραδοσιακά μας πιάτα όπως και τα εκλεκτά κρασιά του τόπου μας και όχι μόνο.  

Το εστιατόριο λοιπόν πέρα από τον πολύ κομψό εσωτερικό χώρο του, διακοσμημένο με φωτογραφίες του κτηρίου από τα παλιά, διαθέτει και μία μεγάλη εξωτερική βεράντα με θέα στον κόλπο της περιοχής. 

Εκεί θα καθίσεις για να απολαύσεις εκλεπτυσμένη παραδοσιακή κουζίνα αλλά και μοντέρνα πιάτα της διεθνούς κουζίνας, φτιαγμένα όλα με φρέσκα, εποχιακά υλικά (εξ ου και το μενού εναλλάσσεται ανάλογα με την εποχικότητα). Σαλάτες, στέικ, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, πάστα και μοναδικά γλυκά… 

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι το εστιατόριο διαθέτει επίσης μια εκτενή λίστα κρασιών που σερβίρονται από τη Sommelier / Manager Χριστίνα Αράπη, η οποία ξέρει ακριβώς τι να σου προτείνει για κάθε πιάτο, ώστε να απολαύσεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία. 

(26 221900) Θρονίου της Παναγιάς 9, Coral Bay, Πάφος. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close